Libnet.ro
UNICEF

06:00

Exclusiv! Apelul lansat de Antena 3 pentru salvarea bibliotecii din Craiova a mobilizat mii de oameni

Antena3 Antena3,
Exclusiv! Apelul lansat de Antena 3 pentru salvarea bibliotecii din Craiova a mobilizat mii de oameni

Abandonat de ani intregi de autoritati, Colegiul Carol I din Craiova a ajuns o ruina intre zidurile careia se afla zeci de mii de carti rare, pe care nimeni nu s-a gandit sa le conserve. Apelul lansat de Antena 3 pentru salvarea bibiotecii, dar si pentru punerea in siguranta a elevilor intr-o cladire care risca sa se prabuseasca a mobilizat mii de oameni pe retelele de socializare. Dupa apel, au venit si primele masuri. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Razboi in culise la Antena 1! Ce rivala din showbiz i-a suflat postul de prezentatoare Adelinei Pestritu

Ca daca nu ar fi, nu s-ar povesti. Antena 1, sau Adelina Pestritu, a ajuns in impas, din cauza entuziasmului. Ce rivala din showbiz i-a suflat postul de gazda a emisiunii Mireasa? Razboi pe Mireasa de la Antena 1. Adelina Pestritu, detronata de o rivala din showbiz Emisiunea matrimoniala Mireasa pentru fiul meu revine pe .

Atentionari cod portocaliu de vant si ninsoare pentru zona inalta din patru judete ale tarii!

Potrivit ANM, este cod portocaliu de vant si ninsoare in zonele inalte din judetele Arges, Prahova, .

Solutii inteligente pentru dezvoltarea companiilor din tara noastra

Companiile care activeaza in indus-tria retail, automotive, farmaceutica, in logistica si in transporturi pot apela la experienta consultantilor firmei Intelligent Systems pentru gasirea solutiilor optime pentru dezvoltarea afacerilor si implementarea noilor tehnologii din respectivele domenii de activitate.

Dolj: De teama coronavirusului, angajatii Postei cer masti si manusi pentru manevrarea coletelor din China

Angajatii Postei Romane care lucreaza la oficiile din Dolj se tem ca virusul care a facut deja sute de victime ar putea ajunge la ei, prin coletele care vin din China, relateaza Mediafax. Lucratorii au cerut conducerii companiei masti si manusi.

UE a activat Mecanismul de Protectie Civila pentru repatrierea europenilor din China

Uniunea Europeana a activat Mecanismul de Protectie Civila dupa ce a primit o solicitare de asistenta din partea Frantei privind repatrierea cetatenilor europeni aflati in Wuhan, China.

Business report: Un sfert dintre angajatori ingheata salariile in acest an. Previziuni economice sumbre; Pierderi de aproape 600 miliarde dolari pentru economia globala din cauza epidemiei de coronavirus; Zara si problema fast fashion

Dublu standard de calitate a produselor. in cazul romanilor si bulgarilor exista probabilitatea cea mai mare sa fie inselati. Raport imobiliar: preturile in Cluj-Napoca, cele mai mari din tara, agentii asteapta cresteri si in 2020. in 5 ani preturile au crescut cu aproape 70%.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )