Libnet.ro
UNICEF

22:46

Solutii inteligente pentru dezvoltarea companiilor din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Solutii inteligente pentru dezvoltarea companiilor din tara noastra

Companiile care activeaza in indus-tria retail, automotive, farmaceutica, in logistica si in transporturi pot apela la experienta consultantilor firmei Intelligent Systems pentru gasirea solutiilor optime pentru dezvoltarea afacerilor si implementarea noilor tehnologii din respectivele domenii de activitate. continuă pe Ziarul Bursa

TEORETIC STAM BINE Protejarea mediului, o prioritate pentru cetatenii din tara noastra

Teoretic cetatenii acestei tari sunt foarte preocupati de protejarea mediului, practic mai sunt foarte multe lucruri de facut. Peste jumatate dintre cetatenii acestei tari au incredere in ceea ce spun oamenii de stiinta despre mediu, iar peste 40% considera ca protejarea mediului ar trebui sa fie o prioritate, chiar daca incetineste cresterea economica, potrivit unui sondaj realizat de SAP.

CONFERINTA INTERNATIONALA BURSA FINANTAREA INFRASTRUCTURII PRIN MECANISMELE PIETEI DE CAPITALDRAGOS PREDA, MINISTERUL TRANSPORTURILOR: Este nevoie de un cadru normativ coerent pentru dezvoltarea proiectelor de infrastructura

ACTUALIZARE - Dragos Preda: Noul guvern si-a propus obiective clare privind digitalizarea Romaniei. --- *ACTUALIZARE - Andre Cappon, Partner of the CBM Group, Inc. : Este posibil ca in Romania sa fie lansata o piata de obligatiuni pentru infrastructura si de obligatiuni municipale, care ar deveni motorul finantarii proiectelor de infrastructura. --- *ACTUALIZARE - Tara noastra nu a stiut pana acum sa se finanteze si sa faca parteneriate public-private, a precizat Liviu Rogojinaru, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri Grupul de presa BURSA in parteneriat cu Bursa de Valori Bucuresti, Asociatia Brokerilor si CBM Group, INC organizeaza, astazi, incepand cu ora 09:30, conferinta internationala cu tema Finantarea Infrastructurii prin mecanismele Pietei de Capital.

Ce se intampla cu Angela Rusu, dupa ce i-a ars restaurantul. Artista a plecat din tara

Luna decembrie a reprezentat pentru Angela Rusu o cumpana care i-a schimbat radical unghiul de a privi. Interpreta de muzica populara a trecut acum peste necaz, iar planul de recuperare a fost simplu: plecarea din tara. Ce se intampla cu Angela Rusu dupa ce i-a ars restaurantul? Pe 14 decembrie, in jurul orei 14:30, sala .

Ultima ora de la meteorologi! Cod galben de ninsori. in ce zone din tara isi intra iarna in drepturi

Meteorologii au anuntat conditii de vreme severa, fiind zone din tara in care iarna isi va intra in drepturi. Mai mult, specialistii ANM au emis un Cod galben de ninsori, valabil pentru perioada imediat urmatoare. Sunt vizate foarte multe judete ale Romaniei, in care vor incepe sa pice si primii fulgi de zapada. Ultima ora .

Cod portocaliu de vant si ninsori in patru judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri seara, atentionari cod portocaliu de vant si ninsoare pentru zona inalta din patru judete ale tarii, conform Mediafax. Potrivit ANM, este cod portocaliu de vant si ninsoare in zonele inalte din judetele Arges, Prahova, Dambovita si Cluj.

GRIPA iNCHIDE SCOLI. 5.530 de elevi din tara - afectati de suspendarea cursurilor

Creste numarul cazurilor de gripa in scoli. Ministerul Educatiei anunta, vineri, ca suspendarea partiala sau integrala a cursurilor in mai multe unitati de invatamant din tara ramane.

Altex deschide cel mai mare magazin din tara - 4000 de metri patrati

ALTEX Romania, unul dintre cei mai mari retaileri electro-IT din Romania, continua strategia de extindere la nivel national si anunta deschiderea unui nou magazin in Arad, pe 30 ianuarie. Acesta este cel mai mare centru de servicii al retelei din tara,.

Ministerul Educatiei: ZECI de unitati de invatamant din tara, inchise partial din cauza GRIPEI

Ministerul Educatiei anunta, marti, ca25 de unitati din tara sunt inchise partial din cauza gripei, fiind afectati peste o mie de elevi. Mai exact,in Bucuresti sunt 20 unitati de.

MINISTERUL EDUCATIEI: Peste o mie de elevi au fost afectati de gripa si mai multe unitati din tara au fost inchise

Ministerul Educatiei a transmis, marti, ca, potrivit informarilor primite din partea inspectoratelor scolare, 25 de unitati din tara sunt inchise partial din cauza gripei, fiind afectati peste o mie de elevi.

Business report: Un sfert dintre angajatori ingheata salariile in acest an. Previziuni economice sumbre; Pierderi de aproape 600 miliarde dolari pentru economia globala din cauza epidemiei de coronavirus; Zara si problema fast fashion

Dublu standard de calitate a produselor. in cazul romanilor si bulgarilor exista probabilitatea cea mai mare sa fie inselati. Raport imobiliar: preturile in Cluj-Napoca, cele mai mari din tara, agentii asteapta cresteri si in 2020. in 5 ani preturile au crescut cu aproape 70%.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3217 seconds )