Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV Black Friday vine cu o reducere imensa pentru cel mai scump laptop

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Black Friday vine cu o reducere imensa pentru cel mai scump laptop

Black Friday vine cu o super reducere si la cel mai scump laptop din lume. Acesta va fi disponibil in Romania la un magazin online. De Black Friday numeri reducerile cu milioanele de lei si probabil ca esti in cautarea unui laptop. Cel mai bun de anul acesta a fost Acer Predator 21X, un monstru []. continuă pe Playtech

Black Friday vine si la produse de ingrijire personala de la eMAG

Black Friday vine la eMAGcu multe reduceri pentru sexul frumos, de la produse de ingrijire personala, pana la cosmetice si parfumuri. eMAG se mandreste cu o gama extrem de variata in ceea ce priveste produsele electrice pentru ingrijire personala, destinate femeilor. Daca am avut o lista cu electrocasnicele pe care sa le iei de Black [].

Asociatia Pro Consumatori: Black Friday, ghid de supravietuire pentru consumatori

Inca o traditie importata de la americani, ai putea spune. intr-adevar, Black Friday sau Vinerea Neagra, este organizata in mod traditional de retailerii americani in vinerea care urmeaza sarbatorii Zilei Recunostintei. Dincolo de acest lucru, Vinerea Neagra reprezinta un excelent prilej pentru consumatori de a profita de reducerile comerciantilor.

Catalogul Flanco de Black Friday vine cu reduceri neasteptate

Black Friday se deruleaza si la Flanco, unul dintre cele mai cunoscute magazine offline din Romania. Firesc, are si entitate online, iar acum stii la ce reduceri sa te astepti. Black Friday la Flanco incepe in noaptea dintre 16 si 17 noiembrie. Nu este o ora fixata, dar ar trebui sa astepti reducerile la miezul [].

BLACK FRIDAY 2017. Avertismentul ANPC pentru cumparaturile de Black Friday

Vanzarile cu pret redus, indiferent de tipul acestora soldare, lichidare, vanzari promotionale) trebuie sa respecte o serie de reguli de fixare si publicitate a preturilor. Astfel, orice comerciant care anunta o.

Cel mai scump laptop din lume va fi la reducere de Black Friday. Cu diferenta dintre pretul normal si cel special iti poti cumpara o masina la mana a doua

Acer Preadator 21 X si-a castigat renumele de cel mai scump laptop din lume. Acesta costa 10. 000 de euro, aproximativ 45. 000 de lei, iar maine, de Black Friday, el va cunoaste o reducere substantiala.

Black Friday 2017 la PC Garage: reduceri pentru gameri

De data aceasta venim cu un nou set de recomandari inainte de Black Friday 2017, mai exact de la PC Garage, cu reduceri dedicate pentru gameri. Nu doar eMAG vine cu reduceri de Black Friday, asa ca daca ai de gand sa vezi si ce are concurenta, o poti face linistit incepand de maine dimineata.

Black Friday 2017: televizoare smart si OLED pe care sa le cumperi

Black Friday vine cu oferte foarte bune la televizoare, dar e important sa stii ce sa cumperi, ca sa nu irosesti economiile pe produse in care nu poti avea incredere. Tocmai de aceea ti-am pregatit o lista cu modele bune. Odata cu acest Black Friday poti trece mai departe de vremea in care televizorul era [].

Black Friday 2017. ReducerieMAG roboti de bucatarie

Cel mai mare magazin online din Romania va avea o oferta variata si anul acesta, in cadrul campaniei Black Friday 2017. in acest articol va prezentam cateva oferte din aceste zile pe care le are eMAG.

Black Friday 2017 la eMAG: periferice pentru un PC de gaming

Black Friday 2017 este aproape, iar de aceasta data venim cu recomandari de periferice pentru gaming de la eMAG. eMAG are nu mai putin de doua milioane de produse pregatite pentru Black Friday, iar intre atat de multe reduceri sigur vei gasi ceva care te intereseaza. Si chiar daca nu urmaresti ceva anume, tot va [].

Electric Black Friday pentru clientii Bizze: Cumpara-ti bicicleta electrica la super pret! [P]

De Black Friday, cea mai mare sarbatoare a reducerilor, producatorul roman de biciclete electrice Bizze. ro vine in intampinarea clientilor cu o oferta atragatoare. Orice model disponibil pe site poate fi cumparat cu o reducere de 30%. Viitorul este unul electric, iar acest lucru nu mai este o noutate pentru nimeni. Timid, cu pasi mici, romanii [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )