Libnet.ro
UNICEF

18:30

Catalogul Flanco de Black Friday vine cu reduceri neasteptate

Playtech Playtech,
Catalogul Flanco de Black Friday vine cu reduceri neasteptate

Black Friday se deruleaza si la Flanco, unul dintre cele mai cunoscute magazine offline din Romania. Firesc, are si entitate online, iar acum stii la ce reduceri sa te astepti. Black Friday la Flanco incepe in noaptea dintre 16 si 17 noiembrie. Nu este o ora fixata, dar ar trebui sa astepti reducerile la miezul []. continuă pe Playtech

BLACK FRIDAY 2017. Reduceri fabuloase pe Fashion Days

Black Friday 2017incepe laFashion Daysin seara de 16 noiembrie si va continua pe durata intregii zile de 17 noiembrie, in aplicatia de mobil si pe website. Anul acesta,.

Black Friday 2017: Reduceri de pana la 66% la vacantele de pe litoralul romanesc

Campania Black Friday 2017 se desfasoara si in turism. Paradis Vacante de Vis, cel mai important touroperator dedicat Litoralului romanesc, lanseaza in perioada 17-24 noiembrie 2017, o campanie cu reduceri de pana la 66% pentru mai multe.

Black Friday 2017: Reduceri de pana la 70% la Christian Tour

De Black Friday 2017, agentia de turism Christian Tour are reduceri de pana la 70% la destinatiile interne si de pana la 50% la destinatiile externe.

Vitacom Electronics anunta campania de Black Friday cu reduceri de pana la 35%

Vitacom Electronics , companie specializata in vanzarea si distributia de produse electronice, vine cu o promotie speciala pentru Black Friday. Discounturile oferite pornesc de la 10% si ajung la 35% in functie de suma de achizitie. Vitacom desfasoara.

Black Friday vine si la produse de ingrijire personala de la eMAG

Black Friday vine la eMAGcu multe reduceri pentru sexul frumos, de la produse de ingrijire personala, pana la cosmetice si parfumuri. eMAG se mandreste cu o gama extrem de variata in ceea ce priveste produsele electrice pentru ingrijire personala, destinate femeilor. Daca am avut o lista cu electrocasnicele pe care sa le iei de Black [].

EXCLUSIV Black Friday vine cu o reducere imensa pentru cel mai scump laptop

Black Friday vine cu o super reducere si la cel mai scump laptop din lume. Acesta va fi disponibil in Romania la un magazin online. De Black Friday numeri reducerile cu milioanele de lei si probabil ca esti in cautarea unui laptop. Cel mai bun de anul acesta a fost Acer Predator 21X, un monstru [].

Reduceri de Black Friday 2017 la Vodafone - de la 25% la 100%, in cazul unor telefoane

In perioada 16 - 19 noiembrie 2017, Black Friday la Vodafone Romania vine cu reduceri la toate smartphone-urile din portofoliu, precum si la tablete, accesorii si abonamente. Reducerile de Black Friday ajung pana la 100% pentru telefoane, pana la 50%.

Produse de Black Friday pe care si le permite si cel mai sarac roman

Poate te-ai gandit ca nu ai bani si Black Friday e inutil pentru tine. Se mai intampla, dar nu trebuie sa disperi. Exista reduceri pentru toata lumea. Iata cateva. Black Friday a ajuns sa fie confundat cu eMAG si anul acesta magazinul promite ce-a mao doversificata oferta cu produse. De la fashion la electroIT si [].

Produse de Black Friday pe care ti le permiti cu doar cateva sute de lei

Poate te-ai gandit ca nu ai bani si Black Friday e inutil pentru tine. Se mai intampla, dar nu trebuie sa disperi. Exista reduceri pentru toata lumea. Iata cateva. Black Friday a ajuns sa fie confundat cu eMAG si anul acesta magazinul promite ce-a mao doversificata oferta cu produse. De la fashion la electroIT si [].

Black Friday 2017. ReducerieMAG roboti de bucatarie

Cel mai mare magazin online din Romania va avea o oferta variata si anul acesta, in cadrul campaniei Black Friday 2017. in acest articol va prezentam cateva oferte din aceste zile pe care le are eMAG.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )