Libnet.ro
UNICEF

23:15

EXCLUSIV Ce se intampla cu Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, constructie-simbol a regimului comunist

B1 B1,
EXCLUSIV Ce se intampla cu Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, constructie-simbol a regimului comunist

Casa Radio este una dintre cele mai impozante cladiri din Bucuresti si totodata, din Romania. Localizata aproape de centrul Capitalei, in apropiere de raul Dambovita, proiectul megalomanic al lui Nicolae. continuă pe B1

Facebook ia o masura radicala ca sa rezolve una dintre cele mai mari probleme

Facebook spune ca grupurile dedicate subiectelor legate de sanatate nu mai sunt eligibile sa apara in recomandari. Actualizarea face parte din ultimul efort al companiei de a combate.

Zece dintre cele mai impresionante statii de metrou din intreaga lume

Daca pentru romani cea mai frumoasa arta039; a statiilor de metrou este insasi existenta acestora, in alte tari statiile de metrou subterane sunt locul perfect pentru arta creativa, arhitectura impresionanta si alte expresii culturale. Desi pentru unii.

EXCLUSIV Dana Budeanu va face o criza de nervi cand va auzi asta! Ce a putut face fostul ei iubit!

Este una dintre cele mai efervescente persoane publice si este urmarita zilnic, pe conturile sale de socializare, de peste 2 milioane de romani. Despre Dana Budeanu, insa, nu se stiu foarte multe. Dana Budeanu, cariera de succes Este designer vestimentar, si are un CV impresionant. Ea a studiat marketing-management la Royal Holloway of London, a .

Interlopii suspectati ca au comandat crima lui Emi Pian au fost retinuti. Ce se intampla cu clanul Sadoveanu

Cel suspectat ca a dat ordinul care a dus la moartea lui Emi pian a fost retinut. Una dintre cele mai temute organizatii criminale din Romania, clanul Sadoveanu a ajuns sub ochii politiei. Ce se intampla acum cu clanul Sadoveanu in Bucuresti, dar si in judetele Ilfov si Teleorman, joi dimineata au avut loc 37 .

Unul dintre cei mai mari curieri internationali care fac transport si in Romania anunta o crestere semnificativa a tarifelor de anul viitor

DHL Express, unul dintre cele mai mari servicii de curierat international a anuntat vineri modificarea anuala a tarifelor, care va intra in vigoare la 1 ianuarie 2021, plus introducerea unui cost suplimentar pentru toate expedierile vamuibile dintre Marea Britanie si tarile Uniunii Europene, dupa Brexit. Care va fi cresterea medie a tarifelor in Romania, fata de tarifele stabilite pentru 2020.

Cele mai bune fotografii de nunta din lume

Va prezentam astazi 20 dintre cele mai frumoase fotografii de nunta, imagini surprinse de fotografi celebri care le-au fost alaturi in cea mai fericita zi din viata pana si marilor vedete de la Hollywood! .

EXCLUSIV Gina Pistol se retrage din emisiunea de la Antena 1 din cauza sarcinii. Ce i-au transmis medicii iubitei lui Smiley

Insarcinata in patru luni, blondina a fost sfatuita de medicul sau sa stea cat mai potolita in aceasta perioada si sa nu faca deloc efort, motiv pentru care Gina Pistol refuza orice propunere de colaborare. Gina Pistol se retrage de la Antena 1. Care este motivul Considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania, .

HOROSCOP. Zodiile care vor divorta in acest an. Nu mai exista cale de intoarcere

Casnicia este una dintre cele mai frumoase aventuri din viata, iar daca in cazurile fericite dureaza pana la moarte, de multe ori planetele nu se alineaza iar divortul este inevitabil.

Mihai Stefan (PMP), candidat intr-o localitate din Calarasi, fata in fata cu comunitatea de rromi: Va rog, nu va mai vindeti votul pentru nimic! Pachetele primite acum nu va vor rezolva problemele

Candidatul PMP la Primaria Chirnogi, judetul Calarasi, Mihai Stefan, a abordat una dintre cele mai sensibile probleme cu care se confrunta localitatea, dar si intreaga tara: comunitatile de rromi. Stefan s-.

Simona Halep, veste excelenta inainte de Roland Garros. Cea mai periculoasa adversara este out

Simona Halep a primit o veste excelenta, chiar inainte de Roland Garos. A scapat de una dintre cele mai periculoase adversare. Jucatoarea japoneza Naomi Osaka, laureata ultimei editii a US Open, nu va participa la turneul de Mare Slem de la Roland Garros, care va avea loc intre 27 septembrie si 11 octombrie, din cauza .

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )