Libnet.ro
UNICEF

21:00

EXCLUSIV Va fi proces, crede avocatul Cuminteniei Pamantului

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Va fi proces, crede avocatul Cuminteniei Pamantului

SCADENTA Avocatul proprietarilor sculpturii, Bogdan Grabowski, crede ca Liviu Dragnea si-a propus sa ingroape achizitia operei de arta si ca este foarte posibil sa se ajunga la un proces cu Statul. Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, declara ca intrebarile sale pentru Dacian Ciolos raman valabile. continuă pe Adevărul

Va fi proces, crede avocatul Cuminteniei Pamantului EXCLUSIV

SCADENTA Avocatul proprietarilor sculpturii, Bogdan Grabowski, crede ca Liviu Dragnea si-a propus sa ingroape achizitia operei de arta si ca este foarte posibil sa se ajunga la un proces cu Statul. Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, declara ca intrebarile sale pentru Dacian Ciolos raman valabile.

Avocatul Cuminteniei Pamantului il acuza pe Liviu Dragnea ca si-a propus sa ingroape problema

Avocatul proprietarilor sculpturii Cumintenia Pamantului, Bogdan Grabowski, a explicat, pentru agentia de presa News. ro, dupa afirmatiile facute luni de Liviu Dragnea, presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, ca statul a fost notificat in timpul guvernarii Ponta, care a decis exercitarea dreptului de preemptiune. Toate lucrurile acuzate luni de Dragnea s-au intamplat in timpul guvernarii Ponta si mandatului Vulpescu, sustine Grabowski.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )