Libnet.ro
UNICEF

18:01

EXCLUSIV! Rockerii de la Daughtry vor concerta pentru prima data in Romania! Vezi aici cand si unde va avea loc evenimentul!

Devorator Monden Devorator Monden,
EXCLUSIV! Rockerii de la Daughtry vor concerta pentru prima data in Romania! Vezi aici cand si unde va avea loc evenimentul!

Lista celor mai cool concerte ale anului 2014 din Romania creste pe zi ce trece. Dupa ce Marc Anthony si. continuă pe Devorator Monden

Caru' cu Vedete: O prezentatoare de stiri va deveni mama pentru prima data! A tinut sarcina secreta din superstitie; Nu mai este o fata cuminte! Adela Popescu, topless si cu fundul la inaintare; Mihaela Radulescu a facut muschi ca ai Madonnei

Florin Salam se iubeste cu fosta lui Adrian Cristea! Ce spune bruneta despre relatie. Nicio femeie nu a reusit sa se apropie de Florin Salam dupa. Diana Dumitrescu, intr-o rochita mult prea sexy. A aratat aproape tot. Diana Dumitrescu a publicat pe pagina personala de Facebook o fotografie.

Datoria publica a zonei euro a scazut pentru prima data in ultimii sase ani

Datoria publica a zonei euro s-a cifrat in trimestrul III din 2013 la 92,7% din PIB, in scadere pentru prima oara in ultimii sase ani, a anuntat miercuri biroul de statistica al UE, Eurostat, citat de AFP.

Banca Turciei intervine direct ca sa sustina lira

Banca centrala a Turciei a intervenit ieri, in mod direct, pe pietele valutare, pentru prima data in ultimii doi ani, incercand sa opreasca scaderea monedei nationale, lira.

Prima arestare a lui Justin Bieber, un rezultat previzibil al unei cariere pline de excese

Justin Bieber a fost arestat, titra, ieri, presa internationala despre ultima scapare de sub control a celebrului cantaret canadian care a culminat, pentru prima data, cu retinerea din partea politiei, dupa ce a fost prins beat la volanul unui Lmaborghini galben care gonea nebuneste pe strazile din Florida.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )