Libnet.ro
UNICEF

01:05

Executorul judecatoresc Dorina Gont, retinut pentru evaziune fiscala

Adevărul Adevărul,
Executorul judecatoresc Dorina Gont, retinut pentru evaziune fiscala

Executorul judecatoresc Dorina Gont a fost retinut, alaturi de alte trei persoane, fiind acuzat de evaziune fiscala cu un prejudiciu de trei milioane de euro. Cei patru vor fi prezentati, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile,. continuă pe Adevărul

Executorul judecatoresc Dorina Gont, retinuta pentru evaziune

Executorul judecatoresc Dorina Gont a fost retinuta, alaturi de trei persoane, fiind cercetata intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de trei milioane de euro, potrivit Mediafax. Gont si ceilalti trei retinuti vor fi prezentati, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva.

Executorul judecatoresc Dorina Gont, retinuta pentru evaziune

Executorul judecatoresc Dorina Gont a fost retinuta, alaturi de trei persoane, fiind cercetata intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de trei milioane de euro, potrivit surselor din presa.

Executorul judecatoresc Dorina Gont, retinuta pentru evaziune

Executorul judecatoresc Dorina Gont a fost retinuta, alaturi de trei persoane, fiind cercetata intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de trei milioane de euro, relateaza Mediafax.

Executorul judecatoresc Dorina Gont a fost retinuta, intr-un dosar de evaziune fiscala

Executorul judecatoresc Dorina Gont a fost retinuta, fiind cercetata intr-un dosar de evaziune fiscala, in urma perchezitiilor desfasurate luni la mai multe aderse din Bucuresti, Ilfov si Ialomita,.

Executor judecatoresc retinut pentru evaziune fiscala. Prejudiciul este de 3 milioane de euro

Executorul judecatoresc Dorina Gont a fost retinuta, alaturi de trei persoane, fiind cercetata intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de trei milioane de euro, informeaza Mediafax.

Sefa Executorilor Judecatoresti, Dorina Gont, sechestru pe cinci imobile si pe conturi

Politistii efectueaza, luni, 15 perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Ialomita, intr-un dosar de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de trei miliarde euro.

Perchezitii la executori judecatoresti, suspectati de evaziune fiscala de 3 milioane euro

Politistii fac perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Ialomita, la persoane si firme suspectate de evaziune fiscala cu un prejudiciu de trei milioane de euro. Sunt vizate 10 societati, precum si Biroul Executorilor Judecatoresti Dorina si Lucian Gont,.

EVAZIUNE fiscala de trei milioane de euro. Printre cei vizati, sefa Executorilor Judecatoresti de pe langa CAB

Politistii efectueaza, luni, 15 perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Ialomita, intr-un dosar de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de trei miliarde euro.

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala. Biroul unor executori judecatoresti, vizat de perchezitii

Descinderi in aceasta dimineata la mai multe adrese din Bucuresti si din Ilfov. Politistii si procurorii au descins la mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala, printre ele si un executor.

Perchezitii la suspecti de evaziune fiscala din Bucuresti, Ilfov si Ialomita: Sunt vizati mai multi executori judecatoresti

Politistii organizeaza luni dimineata 15 prechezitii la suspecti banuiti de evaziune fiscala, informeaza B1 TV. Oamenii legii verifica mai multe domicilii din Bucuresti, Ilfov si Ialomita, care ar apartin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )