Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nu exista aici masuri de securitate: Martorii atacului terorist din Nisa acuza autoritatii de greseli majore (VIDEO)

B1 B1,
Nu exista aici masuri de securitate: Martorii atacului terorist din Nisa acuza autoritatii de greseli majore (VIDEO)

Carol Davis, un martor al atacului terorist de joi seara din Nisa, a spus pentru RT ca fortele de securitate nu au acordat atentia necesara zonei in care a avut loc tragedia. in locul respectiv ar fi. continuă pe B1

NU existau aici masuri de securitate: Martorii atacului terorist din Nisa acuza autoritatii de greseli majore (VIDEO)

Carol Davis, un martor al atacului terorist de joi seara din Nisa, a spus pentru RT ca fortele de securitate nu au acordat atentia necesara zonei in care a avut loc tragedia. in locul respectiv ar fi.

Numarul 2 din politia de frontiera din Nisa face parte din victimele atacului terorist

Directorul adjunct al politiei de frontiera de la Nisa face parte din victimele atacului terorist de joi seara din Nisa, informeaza Le Figaro. 84 de persoane au decedat dupa ce terorist a intrat cu camionul.

Rihanna se afla in Nisa in momentul atacului terorist: Artista si-a anulat concertul

Rihanna se afla in Nisa cand un terorist a intrat cu camionul in multimea adunata sa vada focul de artificii organizat de Ziua Nationala a Frantei, producand moartea a 84 de persoane.

Victor Ponta, reactie dupa atacul terorist din Franta: Solidaritatea este arma noastra principala. in Romania suntem tinuti intr-un razboi absurd

Fostul premier Victor Ponta a reactionat pe Facebook, dupa atacul terorist de la Nisa, subliniind ca prioritatea ar trebui sa fie pretutindeni combaterea terorismului. Condoleante si solidaritate cu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )