Libnet.ro
UNICEF

01:05

Exista un risc ridicat de inregistrare a unui deficit bugetar mai mare decat cel proiectat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Exista un risc ridicat de inregistrare a unui deficit bugetar mai mare decat cel proiectat

Consiliul Fiscal a avertizat asupra unei potentiale supraevaluari a veniturilor bugetare in proiectul de buget al Guvernului pe 2017, la care se adauga o probabila subevaluare a cheltuielilor curente, ceea ce creste puternic riscul inregistrarii unui deficit bugetar mai mare decat cel proiectat, de sub 3% din Produsul Intern Brut PIB), potrivit unei evaluari preliminare publicate pe site-ul institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul fiscal: Exista un risc ridicat de inregistrare a unui deficit bugetar mai mare decat cel proiectat

Consiliului fiscal a avertizat asupra unei potentiale supraevaluari a veniturilor bugetare in proiectul de buget al Guvernului pe 2017, la care se adauga o probabila subevaluare a cheltuielilor curente, ceea ce creste puternic riscul inregistrarii unui deficit bugetar mai mare decat cel proiectat, de sub 3% din Produsul Intern Brut PIB), potrivit unei evaluari prreliminare publicate pe site-ul institutiei.

Consiliul Fiscal: Exista un risc ridicat de inregistrare a unui deficit bugetar mai mare decat cel proiectat

Consiliului Fiscal a avertizat asupra unei potentiale supraevaluari a veniturilor bugetare in proiectul de buget al Guvernului pe 2017, la care se adauga o probabila subevaluare a cheltuielilor curente, ceea ce creste puternic riscul inregistrarii unui.

Guvernul va discuta vineri proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017. Tinta- limita de deficit bugetar de 2,99%

Guvernul va convoca vineri o sedinta in vederea aprobarii proiectului de buget pe 2017. Vineri seara, imediat dupa aprobare, va fi trimis Parlamentului. Potrivit ministrului finantelor, deficitul bugetar a fost estimat la 2,99% din PIB, dupa standardele ESA, fiind respectata limita de 3% din tratatul de la Maastricht.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )