Libnet.ro
UNICEF

23:30

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Noi cifre: Lupta tot mai stransa intre Barna si Dancila pentru turul doi

B1 B1,
EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Noi cifre: Lupta tot mai stransa intre Barna si Dancila pentru turul doi

UPDATE: Viorica Dancila are un avans de peste 4 procente, arata un EXIT Poll realizat de IRES, la ora 15. Cifrele nu iau in calcul si votul din diaspora. Peste 7 milioane de romani 38,79 %)au votat pe. continuă pe B1

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 realizat de IRES. Estimari la ora 21.00. Verdict clar in privinta lui Dan Barna

Dan Barna pare sa fi pierdut lupta pentru finala prezidentialelor, dupa noile estimariEXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 realizat de IRES. Potrivit.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta la vot din Bucuresti la ora 12.00. Cifre surprinzatoare pentru Sectorul 1

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale a fost, duminica, la nivel national, pana la ora 12. 00, de 15,82%, potrivit site-ului Biroului Electoral Central. Numarul total al.

Alegeri prezidentiale 2019, rezultate partiale in Diaspora. Ce procent are Viorica Dancila in afara tarii

Primele rezultate partiale ale alegerilor prezidentiale, din primul tur, au fost publicate duminica, pe 10 noiembrie 2019, in ceea ce priveste votul din diaspora. Este vorba despre cifre surprinzatoare, mai ales in anumite zone ale lumii in care romanii si-au votat viitorul conducator pentru Romania. in locatii precum Italia, Marea Britanie sau Noua Zeelanda, rolurile .

Rezultate EXIT Poll alegeri prezidentiale 2019. Cum arata lupta dintre Barna si Dancila la inchiderea urnelor. Sanse minime pentru candidatul USR

Presedintele Klaus Iohannis a castigat detasat primul tur al alegerilor prezidentiale. Dan Barna si Viorica Dancila, separati de 5-6 procente, se lupta pentru finala prezidentiala, arata EXIT Poll-urile realizate de IRES si de CURS-Avangarde la inchiderea urnelor. Diaspora nu a fost luata in calcul, insa candidatul USR are sanse minime sa intoarca rezultatul.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Avem noi estimari ale rezultatelor la ora 15.00. Surpriza continua

Apar noi estimari ale rezultatelor alegerilor prezidentiale, potrivit unei cercetari facute la iesirea de la urne. Conform datelor de la ora 15. 00, presedintele Klaus.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mihai Gadea si Adrian Ursu, date de ultima ora: Surprizele sunt foarte mari

Mihai Gadea si Adrian Ursu au prezentat cele mai noi date pentru candidatii la alegerile din noiembrie. Am fost sa luam direct de la.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Europarlamentarul Rovana Plumb:Am votat cu inima, pentru viitorul fiecaruia dintre noi

Europarlamentarul Rovana Plumb, presedintele PSD Dambovita, a declarat, duminica, la Targoviste, ca a votat cu inima, pentru viitorul fiecaruia dintre noi.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 pentru Antena 3, datele de la ora 22.30. Iohannis si Dancila merg in turul 2, Barna mai spera

Apar noi date ale exit-poll-ului CURS-AVANGARDE realizat pentru Antena 3. Potrivit acestora, ierarhia se mentine: Klaus Iohannis - 39%, Viorica Dancila - 22. Dan Barna.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ramona Ioana Bruynseels: Va rog sa iesiti la vot si sa votati cu sufletul. Multi si-au dat viata pentru ca noi sa avem acest drept

Ramona Ioana Bruynseels,candidataumanistilor laalegerile prezidentiale, a mers astazi la vot impreunacu mama ei,cu sotul sicele doua.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. BEC, despre prezenta la alegeri prezidentiale, ora 10:00

Cei 19milioane de romani sunt asteptati, duminica, 10 noiembrie 2019, la urne pentru a alege presedintele Romaniei. Pana la ora.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )