Libnet.ro
UNICEF

01:05

Experimentul care iti arata de ce spitalele sunt o tinta pentru hackeri

Adevărul Adevărul,
Experimentul care iti arata de ce spitalele sunt o tinta pentru hackeri

Un expert in securitate cibernetica a testat sistemul informatic al unui spital si nu a gasit cea mai optimista situatie, hackerii avand destul de multe optiuni la dispozitie. continuă pe Adevărul

5 moduri prin care bebelusii iti arata cat sunt de destepti

E mic, ce stie el?! De cate ori esti tentat sa zici acest lucru despre bebelusi? In realitate, bebelusii sunt foarte destepti. Desigur, toti parintii spun asta despre copiilor lor, insa bebelusii sunt chiar niste mici.

Ghita il trage pe Ponta dupa el. Codrin Stefanescu: Principala tinta pentru statul de drept este Victor Ponta

Codrin Stefanescu a spus vineri, dupa ce numele lui Victor Ponta a aparut in dosarul lui Sebastian Ghita, ca fostul premier este o tinta pentru statul de drept si ca nu s-a lasat.

Dacian Ciolos spune ca nu sunt bani pentru majorarea indemnizatiei de crestere a copilului: Sa ne indice Parlamentul sursa

Premierul Dacian Ciolos sustine ca nu sunt bani la buget pentru majorarea indemnizatiei de crestere a copilului, el cerand Parlamentului sa indice si sursa de finantare pentru aceste plati, potrivit News. ro.

iCCJ desemneaza judecatorii care vor face parte din BEC pentru alegerile locale

Inalta Curte de Casatie si Justitie va desemna, vineri, in sedinta publica si prin tragere la sorti judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea autoritatilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )