Libnet.ro
UNICEF

05:00

Expert militar rus: Transnistria, cel mai potrivit loc pentru instalarea rachetelor Iskander

B1 B1,
Expert militar rus: Transnistria, cel mai potrivit loc pentru instalarea rachetelor Iskander

Pavel Felgenhauer, expert militar rus, a declarat ca Transnistria este cel mai potrivit loc pentru instalarea rachetelor Iskander, ca raspuns la sistemul american antiracheta amplasat in Romania. Regiunea. continuă pe B1

Megatranzactia care l-a transformat in CEL MAI BOGAT om din Rusia. La cat se ridica averea celui mai bogat rus

Viktor Vekselberg a devenit cel mai bogat om din Rusia, dupa ce averea lui a crescut cu 1,5 miliarde de dolari in acest an, la 18 miliarde de dolari. Cresterea a avut loc dupa ce grupul de stat Rosneft a acceptat.

Alianta Romania Dreapta isi va lansa candidatii pentru parlamentare cel mai probabil pe 5 noiembrie

Lansarea candidatilor Aliantei Romania Dreapta pentru parlamentare va avea loc, cel mai probabil, in data de 5 noiembrie, a anuntat miercuri presedintele PDL, Vasile Blaga. Initial lansarea candidatilor.

Frank Timis este cel mai bogat roman. Vezi ceilalti milionari din top 300 Capital

Romania mai are doar doi miliardari, fata de cinci in 2011, potrivit Top 300 Capital. Ion Tiriac, Dinu Patriciu si familia Adamescu au devenit milionari. Cel mai bogat roman este Frank Timis, cu o avere.

Capital: Frank Timis este cel mai bogat roman. Dan Diaconescu si Gigi Netoiu au iesit din top 300

Frank Timis este cel mai bogat roman, mentinandu-se pe aceasta pozitie pentru al doilea an consecutiv. Potrivit calculelor Capital, averea sa este estimata la 1,7 - 1,75 miliarde de euro, in crestere fata de anul trecut. Averile insumate ale celor mai bogati 300 de oameni de afaceri din clasament se situeaza in jurul valorii de 26,5 miliarde de euro, in scadere cu 3 miliarde de euro fata de editia din 2011, pierderile si insoventele avand o influenta importanta asupra acestora. Ponderea averilor din TOP 300 in Produsul Intern Brut al Romaniei s-a redus pana la 19,4%, de la 23,6% cat a fost in 2011. Practic, peste 50% dintre milionari au inregistrat scaderi ale averilor, mai mult de 30 au iesit din top, si doar doi au reusit sa-si conserve miliardul de euro.

Francezul Yannick Agnel a fost desemnat cel mai inotator european al anului

Francezul Yannick Agnel, dublu campion olimpic la Londra, a fost desemnat un juriu format din 51 de membri, cel mai bun inotator european al anului 2012, potrivit Ligii Europene de Natatie, scrie AFP. Sportivul.

Francezul Yannick Agnel a fost desemnat cel mai bun inotator european al anului

Francezul Yannick Agnel, dublu campion olimpic la Londra, a fost desemnat un juriu format din 51 de membri, cel mai bun inotator european al anului 2012, potrivit Ligii Europene de Natatie, scrie AFP. Sportivul.

Volkswagen, lider in Europa: Golf VI, in continuare cel mai bine vandut autoturism. Golf VII se lanseaza comercial luna viitoare

Volkswagen ramane lider in Europa. Modelul german VW Golf VI este in continuare cel mai vandut autoturism, chiar daca se pregateste sa iasa din productie. Noul Golf VII, prezentat la Slonul Auto de la Paris,.

Frank Timis, in continuare cel mai bogat roman: Dan Diaconescu si Gigi Netoiu nu mai apar in TOP 300

Milionari precum Dan Diaconescu sau Gigi Netoiu nu mai figureaza in ultima editie a TOP 300 cei mai bogati romani conform revistei Capital. Frank Timis este insa, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bogat.

Cel mai vechi sistem de scriere nedescifrat din lume, aproape de a fi decodat

Oamenii de stiinta de la Universitatea Oxford sustin ca sunt foarte aproape de a decoda cel mai vechi sistem de scriere nedescifrat din lume, scrie BBC. Este vorba despre un sistem de scriere numit proto-elamit,.

Concurs inedit in SUA: Cel mai diabolic copil din 2012. Tu cui i-ai da marele premiu?

O bloggerita din SUA l-a ales pe cel mai diabolic copil al anului 2012 in urma unei competitii cu fotografii la care peste 300 de parinti si-au inscris odraslele. Ilana Wiles a selectat 32 de fotografii cu.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )