Libnet.ro
UNICEF

01:05

Explozie la bordul unui tanc petrolier iranian. Teheranul acuza un atac terorist

B1 B1,
Explozie la bordul unui tanc petrolier iranian. Teheranul acuza un atac terorist

Tehernul a raportat o explozie la bordul unui tanc petrolier aflat in largul coastei saudite, chiar in dreptul orasului saudit Jeddah, transmite Reuters. Potrivit publicatiei isaeliene Haaretz, tot autoritatile. continuă pe B1

UPDATE Pretul petrolului a crescut cu 2% dupa explozia de la bordul tancului petrolier iranian. Teheranul acuza un atac terorist

Tehernul a raportat o explozie la bordul unui tanc petrolier aflat in largul coastei saudite, chiar in dreptul orasului saudit Jeddah, transmite Reuters. Pretul petrolului a crescut deja cu peste 2%, atat pentru.

Explozie la bordul unui petrolier iranian, aproape de coasta Arabiei Saudite

Doua rachete au lovit un petrolier detinut de compania nationala iraniana Sinopa, in apropierea portului Jeddah, din Arabia Saudita, declansand un incendiu la bordul navei, scrie Reuters, citand televiziunea de stat din Iran.

Un petrolier iranian, atacat cu rachete in Marea Rosie

Un petrolier iranian a fost atins vineri de doua tiruri de racheta, la Marea Rosie, la aproximativ 100 de kilometri distanta de portul saudit Jeddah, cauzand o scurgere de petrol, a anuntat proprietarul navei, potrivit AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )