Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cel putin 65 de morti intr-o explozie produsa intr-o uzina din estul Chinei

Adevărul Adevărul,
Cel putin 65 de morti intr-o explozie produsa intr-o uzina din estul Chinei

O explozie care s-a produs intr-o uzina din estul Chinei a provocat moartea a 65 de persoane si un numar nedeterminat de raniti, a anuntat sambata un post public de televiziune, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Cel putin 65 de morti intr-o explozie produsa intr-o uzina din estul Chinei

O explozie la o uzina de metale din estul Chinei s-a soldat cu moartea a 65 de oameni, iar lista victimelor e in continuare in actualizare, transmite BBC. Peste 100 de persoane au fost ranite in explozie, potrivit.

EXPLOZIE intr-o uzina din estul Chinei. Cel putin 65 de persoane AU MURIT

O explozie care s-a produs intr-o uzina din estul Chinei a provocat moartea a 65 de persoane si un numar nedeterminat de raniti, a anuntat sambata un post public de televiziune, relateaza AFP, conform.

Cel putin 20 de morti si 270 de raniti in Taiwan, in urma unor explozii de gaz

Cel putin 20 de persoane au murit si 270 au fost ranite, in urma unei serii de explozii de gaz in orasul Kaohsiung, in sudul Taiwanului. Autoritatile sunt ingrijorate ca bilantul victimelor ar putea creste,.

ACCIDENT FEROVIAR in Germania. Cel putin 35 de persoane au fost ranite

Cel putin 35 persoane au fost ranite vineri seara, in urma unei coliziuni intre un tren de pasageri si un tren de marfa, in apropiere de gara din Mannheim, in sudul Germaniei, a anuntat operatorul german de tran.

Mihai Herisanu, Arges: Agricultorii vor pierde cel putin 40% din productie

Ploile din aceasta perioada vor cauza fermierilor din Arges pierderi de cel putin 40% din productie, ne-a declarat Mihai Herisanu, presedintele Asociatiei fermierilor din horticultura, Productie vegetala si zootehnica AFHPVZ) AgroArges, unul dintre principalele judete aflate in aceste zile sub avertizare de cod rosu, pentru inundatii.

Cel putin 67 de persoane au murit miercuri in confruntarile din Fasia Gaza

Cel putin 67 de persoane au fost ucise miercuri in Fasia Gaza, unde armata israeliana a intensificat ofensiva impotriva organizatiei islamiste Hamas, bilantul total al conflictului ajungand la 1. 296 de .

Cel putin 67 de persoane au murit miercuri in confruntarile din Fasia Gaza

Cel putin 67 de persoane au murit miercuri in Fasia Gaza, unde armata israeliana a intensificat ofensiva impotriva organizatiei islamiste Hamas. AFP scrie ca bilantul conflictului a ajuns la 1. 296 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2275 seconds )