Libnet.ro
UNICEF

01:05

Explozie intr-un bloc din Brasov: o batrana este in stare grava

România Liberă România Liberă,
Explozie intr-un bloc din Brasov: o batrana este in stare grava

O explozie s-a produs, duminica dimineata, la un apartament dintr-un bloc situat pe Calea Victoriei din Brasov, deflagratia nefiind urmata de incendiu, insa proprietara locuintei a suferit arsuri pe fata si maini si se afla in stare de soc, transmite corespondentul MEDIAFAX. continuă pe România Liberă

UPDATE Explozie intr-un apartament de bloc din Brasov, proprietara locuintei a fost ranita

O explozie s-a produs, duminica dimineata, la un apartament dintr-un bloc situat pe Calea Victoriei din Brasov, deflagratia nefiind urmata de incendiu, insa proprietara locuintei a suferit arsuri pe fata si maini si se afla in stare de soc, transmite Mediafax.

Explozie intr-un apartament din Brasov. O femeie a fost ranita

O femeie in varsta de 84 de ani a fost ranita, suferind arsuri pe maini si fata, in urma unei explozii care a avut loc, duminica dimineata, in apartamentul sau din Brasov.

Explozie intr-un apartament de bloc din Brasov, proprietara locuintei fiind ranita

O explozie s-a produs, duminica dimineata, la un apartament dintr-un bloc situat pe Calea Victoriei din Brasov, deflagratia nefiind urmata de incendiu, insa proprietara locuintei a suferit arsuri pe fata si maini si se afla in stare de soc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Explozie puternica intr-un bloc din Brasov. Cel putin o persoana a fost ranita

O explozie puternica a avut loc intr-un bloc de locuinte din Brasov. Cel putin un om a fost ranit. Zeci de persoane au fost evacuate. Proprietara e in stare de soc, a facut atac de panica si a primit.

UPDATE VIDEO Explozie intr-un local din Chisinau, soldata cu 20 de raniti. Administratorii au fost retinuti pentru 72 de ore

Cel putin 20 de persoane au fost ranite, sambata, intr-o explozie produsa intr-un local din centrul Chisinaului, fiind transportate cu arsuri si intoxicatii la spital, relateaza Mediafax citand presa moldoveana. UPDATE: Administratorii localului au fost retinuti pentru 72 de ore.

Mai multe firme sunt interesate de inchirierea Complexului de Agrement Tampa din Brasov

Mai multe companii s-au aratat interesate de preluarea in inchiriere a Complexului de Agrement Tampa din Brasov, acestea solicitand mai multe date Consiliului Judetean, institutia care organizeaza licitatia in acest sens.

FOTO:Un motan face legea intr-un supermarket din Londra

Este un fapt recunoscut ca pisicile fac doar ce vor. Acesta este si cazul motanului in varsta de sase ani Olly Oliver, care a anceput sa frecventeze un supermarket din Londra.

Alerta cu bomba intr-un aeroport din Suedia

Un aeroport din Suedia a fost partial evacuat duminica dupa descoperirea unor urme de explozibil intr-un bagaj la un control de securitate, a anuntat politia suedeza, citata de AFP.

Pui de leu crescut intr-un birou din Romania

Angajatii Gradinii Zoologice din Barlad lupta de doua luni si jumatate sa tina in viata un pui de leu nascut in captivitate. Puiul a fost parasit de mama imediat dupa nastere si a fost adoptat de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )