Libnet.ro
UNICEF

19:15

Explozie intr-o uzina chimica din Italia. Zeci de persoane au fost ranite - VIDEO

Antena3 Antena3,
Explozie intr-o uzina chimica din Italia. Zeci de persoane au fost ranite - VIDEO

Zeci de persoane au fost ranite, trei fiind in stare grava, in urma unei explozii produse miercuri dupa-amiaza intr-o uzina chimica situata la periferia orasului italian Milano, afirma surse citate de presa. continuă pe Antena3

Un roman si-a pierdut viata intr-o parcare din Italia. Familiei si cunoscutilor acestuia nu le vina sa creada ce s-a intamplat

Un roman si-a pierdut viata in mod neasteptat intr-o parcare din Italia. Acesta era sofer de TIR si, la un moment dat, a facut un popas intr-o parcare pentru a merge la toaleta. Adi Ungur,.

Berlusconi sustine ca va deporta 600.000 de imigranti ilegali din Italia, daca va castiga alegerile din martie

Fostul premier italian Silvio Berlusconi spune ca va deporta 600. 000 de imigranti ilegali din Italia in situatia in care coalitia sa de centru-dreapta va castiga alegerile din 4 martie.

Berlusconi promite ca va deporta 600.000 de migranti din Italia daca alianta sa electorala va ajunge la guvernare

Silvio Berlusconi a promis ca va deporta 600. 000 de migranti din Italia daca va ajunge la putere cu coalitia sa de centru-dreapta dupa alegerile de pe 4 martie. Declaratia sa vine in conditiile unor tensiuni crescute in Peninsula dupa ce un extremist a impuscat sambata sase africani, scrie Guardian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )