Libnet.ro
UNICEF

06:15

EXPLOZIE PUTERNICA intr-un bloc din BUMBESTI JIU: Un elicopter SMURD, in misiune in Gorj.

România Liberă România Liberă,
EXPLOZIE PUTERNICA intr-un bloc din BUMBESTI JIU: Un elicopter SMURD, in misiune in Gorj.

Un elicopter SMURD a fost trimis in scop umanitar in localitatea Bumbesti-Jiu, din judetul Gorj, unde o explozie puternica a avut loc in noaptea de joi spre vineri la un bloc de locuinte, potrivit unui comunicat al Ministerului Apararii Nationale MApN) remis Romania Libera. Un elicopter de tip EC 135 din dotarea Inspectoratului General de Aviatie al Ministerului Administratiei si Internelor a decolat astazi, 16 noiembrie a. c. , in jurul orei 11:00, de la Bucuresti, pentru executarea unei . continuă pe România Liberă

EXPLOZIE PUTERNICA intr-un bloc din BUMBESTI JIU: 3 RANITI si 10 garsoniere afectate.

O explozie puternica s-a produs, vineri dimineata, intr-un bloc de garsoniere din localitatea Bumbesti-Jiu, judetul Gorj, transmite Antena 3. Potrivit primelor informatii, trei persoane au fost ranite in explozie. Unul dintre raniti, in stare grava, va fi transportat la Bucuresti. Deflagratia s-ar fi produs de la o acumulare de gaze. Zece garsoniere au fost afectate. Potrivit primarului orasului Bumbesti Jiu, Constantin Bobaru, explozia s-a produs la o garsoniera de la parterul unui bloc, .

EXPLOZIE PUTERNICA intr-un bloc din BUMBESTI JIU: 5 RANITI si 10 garsoniere afectate.

O explozie puternica s-a produs, vineri dimineata, intr-un bloc de garsoniere din localitatea Bumbesti-Jiu, judetul Gorj, transmite Antena 3. Potrivit primelor informatii, 5 persoane au fost ranite in explozie. Unul dintre raniti, in stare grava, va fi transportat la Bucuresti. Deflagratia s-ar fi produs de la o acumulare de gaze. Zece garsoniere au fost afectate. Potrivit primarului orasului Bumbesti Jiu, Constantin Bobaru, explozia s-a produs la o garsoniera de la parterul unui bloc, cel .

EXPLOZIE PUTERNICA intr-un bloc din Gorj.

E explozie puternica s-a produs, vineri dimineata, intr-un bloc de garsoniere din localitatea Bumbesti-Jiu, judetul Gorj, transmite Antena 3. Potrivit primelor informatii, cinci persoane au fost ranite in explozie. Deflagratia s-ar fi produs de la o acumulare de gaze. Unul dintre raniti, in stare grava, va fi transportat la Bucuresti. Primarul orasului, Constatnin Obaru, a declarat ca oamenii din tot blocul au fost evacuati si utilitatile au fost intrerupte ca sa nu se produca o noua .

Explozie intr-un bloc din Bumbesti Jiu: Trei persoane au ajuns la spital cu arsuri

O explozie a avut loc, vineri dimineata, intr un bloc din Bumbesti Jiu, judetul Gorj. in urma deflagratiei, trei persoane au ajuns la spital cu arsuri, iar blocul a fost evacuat. Una dintre victime va.

Explozie puternica intr-un bloc din Gorj. Cinci persoane au fost ranite, iar doua dintre ele se afla in stare grava

O explozie a avut loc, in aceasta dimineata, intr-un bloc de garsoniere din Bumbesti-Jiu, judetul Gorj.

Incendiu puternic intr-un bloc din Orsova: Mai multi locatari au fost evacuati

Un apartament dintr-un bloc din Orsova a fost cuprins de un incendiu puternic, miercuri, mai multi locatarii fiind evacuati din cauza fumului intens, transmite Mediafax. Apartamentul se afla la etajul al doilea,.

Explozie intr-un bloc din localitatea Bumbesti-Jiu

O puternica deflagratie s-a produs vineri dimineata intr-un bloc de garsoniere din localitatea Bumbesti-Jiu, judetul Gorj. Cinci persoane au fost ranite in explozia care s-ar fi produs, din primele date, de la o acumulare de gaze. Unul dintre raniti, in stare grava, va fi transportat la Bucuresti.

Autorul atacului de la premiera filmului Batman, intr-un cinematograf din Colorado, a incercat sa se sinucida in puscarie

James Holmes, americanul acuzat de uciderea a 12 persoane la premiera filmului The Dark Knight Rises, din seria Batman, intr-un cinematograf din Denver, in luna iulie a acestui an, a incercat sa se.

Doua stripteuze romance s-au batut intr-un club din Londra. Una a ajuns la spital, cealalta la inchisoare

Maria Badea, o stripteuza din Romania, in varsta de 20 de ani, a fost condamnata la un si jumatate de inchisoare, in Marea Britanie. Aceasta i-a spart nasul unei colege in urma unei altercatii, informeaza.

Un roman a fost impuscat mortal de un politist intr-un oras din centrul Italiei

Un roman a murit in Italia, dupa ce a fost impuscat mortal de un politist, intr-un schimb de focuri, transmite Ogginotizie. it. Incidentul a avut loc luni noapte la periferia orasului italian Teramo centru-est).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )