Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ce va face Romania cu cele 8 miliarde de euro ale UE destinate cercetarii si inovarii?

Hotnews Hotnews,
 Ce va face Romania cu cele 8 miliarde de euro ale UE destinate cercetarii si inovarii?

Pentru a raspunde intrebarii de mai sus avem nevoie de raspunsul la alta intrebare: ce a facut Romania cu miliardul de euro alocat acestui sector in ciclul financiar curent, 2014-2020? Acesta a fost prevazut in Acordul de colaborare al Romaniei cu UE din 06. in sumarul acordului aici) se spune: mai mult de 1 miliard de euro alocate cercetarii-dezvoltarii-inovarii, pentru sprijinirea tintei nationale de 2% din PIB investita in cercetare-dezvoltare vs. 0,49% in 2012). continuă pe Hotnews

Ce va face Romania cu cele 8 miliarde de euro ale UE destinate cercetarii si inovarii?

Pentru a raspunde intrebarii de mai sus avem nevoie de raspunsul la alta intrebare: ce a facut Romania cu miliardul de euro alocat acestui sector in ciclul financiar curent, 2014-2020? Acesta a fost prevazut in Acordul de colaborare al Romaniei cu UE din 06. Summary.

Clifford Chance Badea a asistat oferte de obligatiuni cu o valoare de aproape 4 miliarde Euro

Clifford Chance Badea, biroul local al firmei globale de avocatura Clifford Chance, a acordat asistenta juridica in legatura cu doua emisiuni de obligatiuni de aproape patru miliarde Euro lansate in prima luna din an - prima emisiune de eurobonduri suverane pe pietele externe din 2020, in valoare de trei miliarde Euro, respectiv emisiunea RCS and RDS de obligatiuni senioare garantate si listarea pe Irish Stock Exchange 850 milioane Euro) - prima emisiune de tip and high yield and lansata de un emitent roman, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

SPECIALISTII JLL ROMANIA: Volumul investitiilor imobiliare, posibil sa depaseasca 1,1 miliarde euro, anul acesta

Volumul investitiilor imobiliare ar urma sa depaseasca, in acest an 1,1 miliarde de euro, in conditiile in care tranzactii de peste 700 milioane de euro sunt in prezent deja semnate sau in proces de due dilligence arata specialistii de la JLL Romania printr-un comunicat de presa transmis ieri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )