Libnet.ro
UNICEF

10:00

Facebook te ajuta sa treci mai usor peste despartiri

Playtech Playtech,
Facebook te ajuta sa treci mai usor peste despartiri

Pentru a face viata mai usoara celor care tocmai s-au despartit de cineva, cei de la Facebook au introdus un set de functii noi foarte utile. Nu toate relatiile amoroase se incheie in conditii foarte bune si chiar daca s-ar incheia, cu siguranta nu te incanta, ca in fiecare zi cand intri pe Facebook, sa-ti [] Facebook te ajuta sa treci mai usor peste despartiri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Suedia nu mai poate oferi cazare pentru toti refugiatii care sosesc in tara

Suedia, o destinatie favorita pentru refugiatii care vin in Europa, nu mai poate oferi cazare pentru toti nou-sositii si multi dintre ei vor trebui sa se descurce pe cont propriu in ce priveste gasirea unei locuinte, a indicat joi agentia suedeza pentru migratie, potrivit Agerpres.

Anca Nedea, ANT: Pentru incoming, cei care ne pot ajuta cel mai mult si trebuie sa-i folosim sunt cei din diaspora

Anca Nedea, noul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism, pariaza pe diaspora pentru cresterea turismului de incoming n. r. : turism cu turisti straini) in Romania. Ea sustine astfel ca autenticitatea este atuul turismului romanesc si ca dupa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )