Libnet.ro
UNICEF

00:07

Facebook al Estului ajunge la prietenii lui Vladimir Putin. Fondatorul a aflat din presa ca a fost concediat

Adevărul Adevărul,
Facebook al Estului ajunge la prietenii lui Vladimir Putin. Fondatorul a aflat din presa ca a fost concediat

Iata demisia, nu-i demisia. Acesta e jocul care pare sa se fi jucat intre Pavel Durov, fondatorul retelei VKontakte, si consiliul de directori. El a fost dat afara, iar acum Facebook de Rusia ramane o jucarie a apropiatilor lui Vladimir Putin, seful de la Kremlin al Rusiei. continuă pe Adevărul

Turcinov: Vladimir Putin vrea sa distruga Ucraina pentru ca se teme de ea

Vladimir Putin vrea sa distruga Ucraina pentru ca se teme de ea, a declarat presedintele interimar de la Kiev, Olexandr Turcinov, intr-un interviu pentru postul national de televiziune. Putin se teme de Ucraina,.

Seful extremei drepte austriece: Vladimir Putin este un democrat pur

Presedintele rus, Vladimir Putin, este un democrat pur, a apreciat liderul partidului austriac de extrema dreapta FPOe, Heinz-Christian Strache. Putin este cu siguranta un democrat pur, cu un stil autoritar, a .

Vladimir Putin: Nimic nu impiedica normalizarea relatiilor Rusia-Occident

Presedintele rus Vladimir Putin a apreciat sambata ca nu exista nimic care sa impiedice normalizarea relatiilor intre Rusia si Occident, care traverseaza cea mai grava criza de dupa razboiul rece, din cauza situatiei din Ucraina, informeaza AFP. Cred ca nu exista nimic care sa impiedice o normalizare si o cooperare normala cu Vestul, a spus Putin. Dar asta nu depinde de noi. Sau mai bine spus nu doar de noi. Depinde de partenerii nostri, a spus Putin intr-un interviu la televiziunea publica Rossiya-1, la emisiunea Vesti v Subbotu a ziaristului-vedeta Serghei Brilev.

Primul pas facut pentru recladirea URSS-ului. Anuntul a fost facut IERI de Vladimir Putin

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a aprobat luni amendamentele legislative destinate sa faciliteze obtinerea cetateniei ruse de catre rusofonii din fosta Uniune Sovietica, a anuntat biroul de.

Ultimele achizitii ale lui Vladimir Putin. De ce se pregateste presedintele Rusiei

Vladimir Putin este una din cele mai controversate personaje de pe scena politica, in prezent. Constient de puterea si influenta pe care le are, presedintele Rusiei joaca dur, ameninta si stie ca are la.

Vladimir Putin cere Guvernului rus introducerea TVA zero la zborurile spre si dinspre Crimeea

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut Guvernulu sa introduca TVA zero pentru zborurile operate din si spre Crimeea, incepand cu 1 iunie, informeaza ITAR-TASS. TVA-ul va fi zero pentru toate serviciile oferite.

Vladimir Putin a promulgat legea pentru simplificarea obtinerii cetateniei ruse

Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat legea pentru simplificarea obtinerii cetateniei ruse. Documentul vizeaza vorbitorii de limba rusa, din spatiul fostei Uniuni Sovietice, au anuntat autoritatile de la.

Vladimir Putin a promulgat legea pentru simplificarea obtinerii cetateniei ruse

Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat legea pentru simplificarea obtinerii cetateniei ruse, potrivit B1.

Vladimir Putin a semnat un decret privind reabilitarea tatarilor din Crimeea

Presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat luni ca a semnat un decret privind reabilitarea tatarilor din Crimea in calitate de popor reprimat in timpul lui Stalin, un gest in favoarea acestei minoritati musulmane care s-a aratat ostila alipirii la Rusia.

Vladimir Putin a semnat un decret privind reabilitarea tatarilor din Crimeea

Presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat luni ca a semnat un decret privind reabilitarea tatarilor din Crimea in calitate de popor reprimat in timpul lui Stalin. Gestul este unul in favoarea acestei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )