Libnet.ro
UNICEF

01:06

Seful extremei drepte austriece: Vladimir Putin este un democrat pur

B1 B1,
Seful extremei drepte austriece: Vladimir Putin este un democrat pur

Presedintele rus, Vladimir Putin, este un democrat pur, a apreciat liderul partidului austriac de extrema dreapta FPOe, Heinz-Christian Strache. Putin este cu siguranta un democrat pur, cu un stil autoritar, a . continuă pe B1

Putin este cu siguranta un democrat pur, cu un stil autoritar. Vezi cine spune asta

Presedintele rus, Vladimir Putin, este un democrat pur, a apreciat liderul partidului austriac de extrema dreapta FPOe, Heinz-Christian Strache, intr-un interviu publicat sambata de cotidianul regional Tiroler.

Vladimir Putin declara ca nu ii este frica de NATO: Nu trebuie sa-i fie frica nimanui

Vladimir Putin a declarat, joi, ca nu ii este frica de Alianta Nord-Atlantica, replicand comentariului unui jurnalist care a spus ca NATO este ca o tumoare canceroasa. Blocul NATO se dezvolta ca o tumoare.

Vladimir Putin sustine ca nu ii este frica de NATO: Putem sa le inabusim cu totii

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi ca nu-i este frica de NATO, raspunzand comentariului unui jurnalist care a prezentat Alianta Nord-Atlantica drept o tumoare canceroasa in crestere, relateaza AFP.

Vladimir Putin: Nu imi este frica de NATO

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat joi ca nu ii este frica de NATO, raspunzand unei intrebari a unui ziarist rus vedeta care a descris Alianta Atlantica drept o tumoare canceroasa in crestere, scrie AFP.

Vladimir Putin: Utilizarea armatei de catre Ucraina impotriva separatistilor este o crima grava

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi ca decizia Kievului de a trimite armata impotriva separatistilor pro-rusi din estul Ucrainei in loc sa dialogheze cu acestia este o crima grava.

Vladimir Putin isi exprima speranta ca nu va fi nevoit sa trimita armata in Ucraina dar recunoaste, in premiera, amestecul trupelor rusesti in Crimeea: Oamenii trebuiau protejati

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi ca decizia Kievului de a trimite armata impotriva separatistilor pro-rusi din estul Ucrainei in loc sa dialogheze cu acestia este o crima grava. Stire in curs de actualizare.

Vladimir Putin se implica in conflictul din Transnistria. Cetatenii trebuie sa decida singuri ce vor

Presedintele rus, Vladimir Putin, a cerut Republicii Moldova si Ucrainei sa ridice imediat blocada impusa Transnistriei, relateaza Interfax, in pagina electronica. Este o problema serioasa - Transnistria.

Vladimir Putin: Nimic nu impiedica normalizarea relatiilor Rusia-Occident

Presedintele rus Vladimir Putin a apreciat sambata ca nu exista nimic care sa impiedice normalizarea relatiilor intre Rusia si Occident, care traverseaza cea mai grava criza de dupa razboiul rece, din cauza situatiei din Ucraina, informeaza AFP. Cred ca nu exista nimic care sa impiedice o normalizare si o cooperare normala cu Vestul, a spus Putin. Dar asta nu depinde de noi. Sau mai bine spus nu doar de noi. Depinde de partenerii nostri, a spus Putin intr-un interviu la televiziunea publica Rossiya-1, la emisiunea Vesti v Subbotu a ziaristului-vedeta Serghei Brilev.

Cum au deteriorat actiunile SUA relatia cu Vladimir Putin: demonizarea liderului rusreflecta esecul continuu al oficialilor americani de a recunoaste puterea Rusiei

Relatia dintre Rusia si Statele Unite ale Americii a fost una presarata cu suisuri si coborasuri, dar actiunile Statelor Unite, unele intentionate, altele nu, au fost cele care au condus la o reactie exagerata a lui Vladimir Putin, dupa cum se arata intr-o analiza realizata de jurnalistiiDavid Rohde si Arshad Mohammed, de la Reuters.

Cum au deteriorat actiunile SUA relatia cu Vladimir Putin: demonizarea liderului rusreflecta esecul oficialilor americani de a recunoaste puterea Rusiei

Relatia dintre Rusia si Statele Unite ale Americii a fost una presarata cu suisuri si coborasuri, dar actiunile Statelor Unite, unele intentionate, altele nu, au fost cele care au condus la o reactie exagerata a lui Vladimir Putin, dupa cum se arata intr-o analiza realizata de jurnalistiiDavid Rohde si Arshad Mohammed, de la Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )