Libnet.ro
UNICEF

14:15

Facebook Messenger a ajuns la peste 500 de milioane de utilizatori

B1 B1,
Facebook Messenger a ajuns la peste 500 de milioane de utilizatori

Noul serviciu Facebook Messenger, care a fost lansat la nivel international in luna iulie, a ajuns la peste 500 de milioane de utilizatori activi in fiecare luna. in prezent, peste 500 de milioane de persoane. continuă pe B1

Noul Facebook Messenger a atins pragul de 500 de MILIOANE de utilizatori

Noul serviciu Facebook Messenger, care a fost lansat la nivel international in luna iulie, a ajuns la peste 500 de milioane de utilizatori activi in fiecare luna, potrivit AFP, conform Mediafax. in prezent, peste.

Facebook Messenger, peste 500 de milioane de utilizatori

Facebook a cumparat in acest an aplicatia de mesagerie mobila pe internet WhatsApp, cu 19 miliarde de dolari, aceasta fiind cea mai mare achizitie din istoria companiei. WhatsApp, care ofera o solutie ieftina pentru inlocuirea mesajelor trimise pe telefon, are 600 de milioane de utilizatori la nivel mondial.

Peste 10 milioane de carduri de sanatate au ajuns la romani

Posta Romana a predat peste 10,7 milioane de carduri de sanatate catre asigurati. Astfel, rata de distribuire a cardurilor preluate prin servicii postale este de aproximativ 95% la nivelul intregii tari.

New York: Doua tablouri semnate Mark Rothko au fost vandute cu peste 76 milioane dolari

Doua picturi ale maestrului american al impresionismului abstract Mark Rothko au fost vandute la licitatie, luni, cu suma de 76,5 milioane de dolari, a anuntat casa Sothebys, citata de AFP. Untitled, un tablou.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )