Libnet.ro
UNICEF

06:30

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

ADPM ADPM,
Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Lidia Buble, Mihai Traistariu sau Iulia Albu si pana la Andra, Robert Turcescu ori Diana, fosta sotie a lui Razvan Simion, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook! . continuă pe ADPM

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre celebritati de la Hollywood, precum Justin Bieber ori Beyonce, sau despre vedete autohtone, cum ar fi Adelina Pestritu, Antonia ori Madalina Ghenea, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! .

Documentare istorice. Cele mai interesante productii din seara aceasta

Fanii documentarelor istorice au la dispozitie in programul tv de azi cateva productii interesante de vazut. Iata cateva recomandari pentru aceasta seara:.

Vedete internationale. Ce au facut saptamana aceasta

ADPM va invita sa faceti o incursiune prin activitatile pe care le-au intreprins in aceasta saptamana celebritati de peste ocean, precum Angelina Jolie, Mariah Carey, Demi Moore, Lady Gaga sau Ben Affleck si Jennifer Garner.

Vedete Romania. Ce au facut saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre Sylvia, Andreea Marin si Tuncay Ozturk, Liviu Varciu, Alina Puscas sau Cristina Rus, iata ce au facut vedetele din Romania in aceasta saptamana! .

Evenimente istorice ale ultimului secol sunt incarcate zilnic pe YouTube. Acestea sunt 10 dintre cele mai importante

Videoclipurile Associated Press sunt incarcate in continuu de cateva saptamani, rata fiind de aproximativ 30. 000 in fiecare zi. Acestea sunt 10 dintre cele mai interesante.

Cine au fost, de fapt, geto-dacii. Cele mai vechi marturii despre stramosii nostri: Getii din stanga Dunarii sunt o natiune numeroasa si bogata

Cele mai vechi mentiuni documentare despre daci geti) dateaza din secolul VI i. Hr. , potrivit istoricilor, iar inainte de aceasta perioada istoria lor s-a confundat cu cea a tracilor. Urmele asezarilor vechi de pe teritoriul tarii vorbesc despre un popor care a trait in bunastare si a prosperat, in primele milenii dinaintea erei noastre.

Cele mai mari gafe din filme

Niciun film nu e lipsit de pacat, asa ca e cazul sa stii cateva dintre cele mai mari gafe din filme. Exista si conturi de YouTube care le diseca, astfel incat sa stii ce ti-a scapat si sa incerci sa fii mai atent data viitoare. Sunt filme proaste, pe care toata lumea le evita si [] Cele mai mari gafe din filme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune bauturi care te hidrateaza eficient pe timp de canicula

Infuzia de castraveti, lamaie si menta asigura un continut ridicat de minerale, fiind una dintre cele mai potrivite combinatii pentru zilele caniculare, scrie eva. ro. Iata care sunt cinci dintre cele mai.

Cele mai frumoase tabere ale verii 2015. Variante pentru copii si pentru adulti

In perioada vacantei, tinerii cauta cele mai distractive locuri. Rezervarile s-au facut din timp, asa ca acum abia daca mai poti gasi un spatiu de cazare. Peste 5000 de locuri sunt ocupate in aceste zile in sistemul de stat oferit de Ministerul Tineretului si Sportului, iar cele mai preferate tabere au fost cele de la Costinesti si Eforie-Sud. Sunt, insa si alte tabere in sistemul privat, dedicate copiilor si nu numai.

Jay-Z si Will Smith vor crea o miniserie TV despre una dintre cele mai socante crime din SUA

Rapperul Jay-Z si actorul Will Smith vor crea o miniserie TV, pentru HBO, care va spune povestea lui Emmett Till, un adolescent in varsta de 14 ani, care, in 1955, a fost ucis intr-una dintre cele mai socante crime comise in Statele Unite ale Americii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )