Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cele mai bune bauturi care te hidrateaza eficient pe timp de canicula

Antena3 Antena3,
Cele mai bune bauturi care te hidrateaza eficient pe timp de canicula

Infuzia de castraveti, lamaie si menta asigura un continut ridicat de minerale, fiind una dintre cele mai potrivite combinatii pentru zilele caniculare, scrie eva. ro. Iata care sunt cinci dintre cele mai. continuă pe Antena3

Topul Reuters cu cele mai bune poze de pe Instagram iti arata ce inseamna o imagine buna

Reuters este poate cea mai cunoscuta agentie foto din lume, in stransa lupta cu AFP si Associated Press. Pe langa munca clasica in fotojurnalism, Reuters intretine si un cont de Instagram si acum publica topul celor mai populare imagini din ultimele sase luni. Instagram are peste 300 de milioane de utilizatori si Reuters are peste [] Topul Reuters cu cele mai bune poze de pe Instagram iti arata ce inseamna o imagine buna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Suferi de respiratie urat mirositoare? Expertii dezvaluie care sunt cele mai bune remedii pentru a scapa de halena

De la diete care exclud proteine pana la a linge lingurite, expertii dezvaluie care dintre remediile impotriva respiratiei urat mirositoare sunt mituri si care functioneaza cu adevarat.

Britanicii, cei mai nepoliticosi turisti: la ce ora se trezesc vanatorii de sezlonguri ca sa prinda cele mai bune locuri

Presa germana ii pune la zid pe britanici, catalogandu-i drept vanatori nepoliticosi de sezlonguri. Despre acestia se spune ca se trezesc cu noaptea in cap sa prinda un loc bun pe marginea piscinei, pe care il tin ocupat desi il abandoneaza oricum pe parcursul zilei.

Promisiune onorata! A adoptat fetitele celei mai bune prietene, dupa ce aceasta a murit de cancer

Cand prietena ei cea mai buna s-a imbolnavit de cancer la creier, Laura Ruffino i-a promis ca va avea grija de cele patru fetite ale ei. Laura si Elizabeth Diamond erau cele mai bune prietene .

Top 6 telefoane subtiri pe care le poti cumpara din Romania

Cele mai bune subtiri telefoanebeneficiaza de componente extrem de performante, in ciuda dimensiunilor foarte mici. De curand, Samsung a lansat pe piata cel mai subtire telefon al sau, denumit Galaxy A8. Acesta are un display de 5,7 inci full HD inconjurat de niste margini subtire, iar sub acesta adaposteste un procesor Snapdragon 615, 2GB memorie [] Top 6 telefoane subtiri pe care le poti cumpara din Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai nepotrivite lucruri pe care barbatii le-au spus dupa o partida de sex

Intr-o lume perfecta, o partida de sex ar trebui sa se incheie cu saruturi dragastoase, cu tigara de dupa sau cel putin cu un moment de liniste si pace. Ei bine, in viata reala se intampla ca barbatii sa deschida gura si sa spuna cele mai neinspirate lucruri.

FOTO. Cele mai scumpe orase din lume, in care o paine costa peste 10 lei

Inainte de a va planui concediul, este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

GALERIE FOTO: Care sunt cele mai scumpe orase din lume

Inainte de a va planui concediul este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

Cele mai frumoase tabere ale verii 2015. Variante pentru copii si pentru adulti

In perioada vacantei, tinerii cauta cele mai distractive locuri. Rezervarile s-au facut din timp, asa ca acum abia daca mai poti gasi un spatiu de cazare. Peste 5000 de locuri sunt ocupate in aceste zile in sistemul de stat oferit de Ministerul Tineretului si Sportului, iar cele mai preferate tabere au fost cele de la Costinesti si Eforie-Sud. Sunt, insa si alte tabere in sistemul privat, dedicate copiilor si nu numai.

Cele mai ciudate locuri in care femeile au fost nevoite sa nasca: de la parcarea unui club de striptis la oficiul postal

Videoclipul care o infatiseaza pe tanara Lesia Pettijohn dand nastere in masina, in timp ce sotul sau, Jonathan, o filmeaza, a facut inconjurul internetului. Tanara nu este singura mamica nevoita sa nasca intr-un loc neobisnuit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )