Libnet.ro
UNICEF

01:05

FACIAS: ingradirea accesului romanilor pe piata muncii din Marea Britanie este ilegala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FACIAS: ingradirea accesului romanilor pe piata muncii din Marea Britanie este ilegala

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS) considera ca orice masura adoptata de Marea Britanie pentru a ingradi libera circulatie si accesul romanilor si bulgarilor pe piata muncii este ilegala si profund discriminatorie, arata un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Toti ministrii Muncii din Uniunea Europeana au dat asigurari ca piata muncii se va liberaliza din 2014

Toti ministrii Muncii din tarile membre UE, inclusiv cei din Olanda si Marea Britanie, au afirmat ca liberalizarea pietei muncii pentru romani si bulgari se va face din 2014, a declarat, luni, la intorcerea de la reuniunea EPSCO de la Bruxelles, ministrul Muncii, Mariana Campeanu.

Ion Jinga, la Secvential: Comunitatea romaneasca din Marea Britanie se mobilizeaza

Comunitatea romaneasca din Marea Britanie se mobilizeaza, iar vocea ei este din ce in ce mai auzita, a declarat ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Ion Jinga, intr-o interventie telefonica in editia de.

Situatia pietei muncii din SUA aduce avans pe pietele europene si americane

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urcat vineri, dupa ce Statele Unite au anuntat cresterea peste asteptari a numarului angajatilor in luna noiembrie.

Traficul aerian din Marea Britanie si Irlanda, perturbat de o defectiune tehnica

O defectiune tehnica la serviciul de control aerian din Swanwick a provocat haos in transportul aerian britanic si a provocat intarzieri si anulari de zboruri in Marea Britanie si Irlanda, transmite.

FOTO: Cele mai mari proteste din lume. Cum arata Piata Maidan din Kiev.

Aproximativ 200. 000 de protestatari s-au adunat, duminica, in Piata Independentei din Kiev. Oamenii au cerut demisia guvernului si a presedintelui Viktor Ianukovici. Piata Independentei, numita si Maidan, este cunoscuta ca punct de plecare al revolutiei portocalii din 2004, in urma careia au venit la putere fortele prooccidentale. Amploarea protestelor de duminica poate fi vazuta, AICI, intr-o imagine panoramica. Citeste si: Alerta cu bomba la metroul din Kiev Citeste si: Protestatarii .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )