Libnet.ro
UNICEF

22:15

Facturile de curent electric ar putea fi majorate din cauza secetei

B1 B1,
Facturile de curent electric ar putea fi majorate din cauza secetei

Seceta ar putea face ravagii in portofelele romanilor, din cauza facturilor de curent electric care ar putea fi majorate. Lipsa apei a redus semnificativ productia hidrocentralelor de pe Dunare si de pe rauri, iar. continuă pe B1

Din cauza secetei lucrarile agricole se vor desfasura cu dificultate - prognoza agrometeorologica

Din cauza secetei pedologice prelungite, lucrarile agricole araturi in vederea insamantarilor de toamna) se vor desfasura pe cu dificultate, se apreciaza in prognoza agrometeorologica realizata de ANM.

VIDEO Disperare dupa apa in doua localitati din Dambovita, unde toate fantanile au secat din cauza secetei: Ne pedepseste Dumnezeu pentru pacate

In judetul Dambovita nu a mai plouat de saptamani bune, iar satenii din doua localitati au ajuns aproape la disperare pentru ca le-au secat fantanile. in Cucuteni, din comuna Motaieni si Costisata, din comuna Bezdead nu se mai gaseste un strop de apa. Peste 1. 000 de suflete au ajuns la capatul rabdarii pentru ca nu mai au de unde lua apa de baut si nici pentru animale.

Cel mai mare producator de ulei de masline din lume, obligat sa apeleze la importuri din cauza secetei

Spania, cel mai mare producator de ulei de masline din lume, este obligata sa importe acest produs intrucat seceta prelungita a afectat grav recolta de masline din acest an, informeaza AFP. Am avut.

Hackerii ti-ar putea fura identitatea din cauza unei setari Facebook, dar exista o rezolvare

Cand vine vorba de intimitatea datelor in online, nu am putea spune ca Facebook este cel mai sigur loc in care sa-ti lasi datele. Compania a avut numeroase probleme din cauza faptului ca a incalcat, de cateva ori, intimitatea utilizatorilor, dar acum hackerii sunt cei care s-ar putea folosi de retea pentru a-ti fura identitatea. [] Hackerii ti-ar putea fura identitatea din cauza unei setari Facebook, dar exista o rezolvare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Argentina: 6.000 de persoane au fost evacuate din cauza inundatiilor

Sase mii de oameni din centrul Argentinei raman evacuati din cauza inundatiilor care au provocat moartea a trei persoane in ultimele sapte zile. Zona afectata este si principala regiune agricola a tarii,.

Nicomed, despre cazul Arianei Prunariu: Consultatia a fost ingreunata din cauza ca, initial, familia nu a vrut ca fetita sa fie trezita

Intr-un comunicat de presa, Nicomed a anuntat ca, in cazul fetitei Ariana Prunariu, consultatia a fost ingreunata din cauza ca, initial, familia nu a vrut ca fetita sa fie trezita, informeaza B1 TV. in.

Zeci de oameni au murit din cauza caniculei

Cel putin 61 de oameni au murit, in ultimele patru zile, in Egipt, din cauza temperaturilor foarte ridicate, in conditiile in care in unele zone s-au inregistrat 47 de grade Celsius, informeaza Mediafax.

Revolutionar lasat fara pensie din cauza birocratiei

Un revolutionar, ranit grav in 1989, a ramas de 10 ani fara pensie din cauza birocratiei. Desi ii sunt recunoscute drepturile si participarea sa la revolutie, barbatul nu mai primeste niciun ban pentru ca.

Sute de pesti morti in Delta, din cauza caniculei

Sute de exemplare de pesti au murit pe canalele si lacurile din Delta din cauza nivelului mic al Dunarii si a temperaturilor ridicate inregistrate in ultima perioada, Federatia Organizatiilor Producatorilor de.

Suveniruri cu operele lui Constantin Brancusi, retrase de la comercializare din cauza inscriptionarii gresite

Mai multe suveniruri cu operele lui Constantin Brancusi au fost retrase de la comercializare din cauza inscriptionarii gresite. La finele saptamanii trecute obiectele promotionale au facut valva, constituind.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2748 seconds )