Libnet.ro
UNICEF

19:31

Din cauza secetei lucrarile agricole se vor desfasura cu dificultate - prognoza agrometeorologica

Hotnews Hotnews,
 Din cauza secetei lucrarile agricole se vor desfasura cu dificultate - prognoza agrometeorologica

Din cauza secetei pedologice prelungite, lucrarile agricole araturi in vederea insamantarilor de toamna) se vor desfasura pe cu dificultate, se apreciaza in prognoza agrometeorologica realizata de ANM. continuă pe Hotnews

VIDEO Disperare dupa apa in doua localitati din Dambovita, unde toate fantanile au secat din cauza secetei: Ne pedepseste Dumnezeu pentru pacate

In judetul Dambovita nu a mai plouat de saptamani bune, iar satenii din doua localitati au ajuns aproape la disperare pentru ca le-au secat fantanile. in Cucuteni, din comuna Motaieni si Costisata, din comuna Bezdead nu se mai gaseste un strop de apa. Peste 1. 000 de suflete au ajuns la capatul rabdarii pentru ca nu mai au de unde lua apa de baut si nici pentru animale.

Cel mai mare producator de ulei de masline din lume, obligat sa apeleze la importuri din cauza secetei

Spania, cel mai mare producator de ulei de masline din lume, este obligata sa importe acest produs intrucat seceta prelungita a afectat grav recolta de masline din acest an, informeaza AFP. Am avut.

Sejur de cosmar pentru turistii din Eforie Nord. Lucrarile la extinderea plajelor i-au alungat din statiune

Pentru sute de oameni, vacanta pe litoralul romanesc s-a transformat intr-un cosmar. in Eforie Nord turistii s-au trezit astazi cu o adevarata viitura printre sezlonguri din cauza lucrarilor de refacere a.

Dubai: Un tata si-a lasat fiica sa moara pentru ca nu voia sa fie atinsa de salvamari din cauza ca o vor dezonora

Un tata si-a lasat fiica sa moara din cauza ca nu voia sa fie atinsa de salvari, temandu-se ca va fi dezonorata. Un tata asiatic si-a luat familia si a mers la plaja. Copiii au inceput sa inoate pana.

Hackerii ti-ar putea fura identitatea din cauza unei setari Facebook, dar exista o rezolvare

Cand vine vorba de intimitatea datelor in online, nu am putea spune ca Facebook este cel mai sigur loc in care sa-ti lasi datele. Compania a avut numeroase probleme din cauza faptului ca a incalcat, de cateva ori, intimitatea utilizatorilor, dar acum hackerii sunt cei care s-ar putea folosi de retea pentru a-ti fura identitatea. [] Hackerii ti-ar putea fura identitatea din cauza unei setari Facebook, dar exista o rezolvare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sute de pesti morti in Delta, din cauza caniculei

Sute de exemplare de pesti au murit pe canalele si lacurile din Delta din cauza nivelului mic al Dunarii si a temperaturilor ridicate inregistrate in ultima perioada, Federatia Organizatiilor Producatorilor de.

Suveniruri cu operele lui Constantin Brancusi, retrase de la comercializare din cauza inscriptionarii gresite

Mai multe suveniruri cu operele lui Constantin Brancusi au fost retrase de la comercializare din cauza inscriptionarii gresite. La finele saptamanii trecute obiectele promotionale au facut valva, constituind.

Buzau: Un incendiu a izbucnit la subsolul unui hotel din cauza suprasolicitarii unui transformator (VIDEO)

Flacari inalte de cativa metri au izbucnit la subsolul unui hotel aflat in centrul orasului Buzau, dupa ce un transformator a luat foc din cauza suprasolicitarii, informeaza B1 TV. La sursa erau conectate.

Venezuela: Din cauza lipsei de medicamente, pacientilor li se recomanda medicamente pentru animale

Din cauza penuriei de medicamente, pacientilor din Venezuela li se recomanda medicamente pentru animale. Lipsurile afecteaza aproximativ 70 la suta dintre medicamentele din nomenclatorul venezuelean, informeaza.

Cozi de un kilometru la vama Giurgiu-Ruse, din cauza lucrarilor de reabilitare la podul peste Dunare (VIDEO)

Cozi de masini de un kilometru la vama Giurgiu-Ruse. Nervii soferilor sunt intinsi la maximum din cauza lucrarilor de reabilitare la podul peste Dunare. in plus, la punctul de frontiera bulgar, autoritatile au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )