Libnet.ro
UNICEF

13:15

FADERE cere daune morale pentru romanii din diaspora care nu au putut vota

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FADERE cere daune morale pentru romanii din diaspora care nu au putut vota

Federatia Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) intentioneaza sa pregateasca un proces civil impotriva autoritatilor romane, prin care va cere 1000 euro pentru fiecare cetatean roman din diaspora care nu a putut vota, arata un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Mirel Palada ii jigneste pe Facebook pe romanii din diaspora: Doamne, ce fraierii e oamenii, Doamne. Adica pufosi (VIDEO)

Mirel Palada lanseaza un nou atac pe Facebook. Suparat pe rezultatul votului de duminica, fostul purtator de cuvant al Guvernului i-a jignit de aceasta data pe romanii din diaspora. Nici cancelarul german, Angela.

Mirel Palada ii jigneste pe Facebook pe romanii din diaspora: Doamne, ce fraieri e oamenii, Doamne. Adica pufosi (VIDEO)

Mirel Palada lanseaza un nou atac pe Facebook. Suparat pe rezultatul votului de duminica, fostul purtator de cuvant al Guvernului i-a jignit de aceasta data pe romanii din diaspora. Nici cancelarul german, Angela.

Se putea da ordonanta pentru sectiile din diaspora

Actualizare 09:20 Procurorul general: Urmarire penala in rem privind votul din diaspora Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a anuntat, in urma cu putin timp, ca a fost inceputa urmarirea penala in rem asupra faptei) privind cazuri de impiedicare a votului in diaspora.

Sase dosare penale pentru VOTUL din diaspora

Update 14. 03 - Hosul de la votul din diaspora se lasa cu dosare penale. Au fost dschise sase dosare penale in rem pentru nereguli sesizate de oameni la sectiile de votare de peste granite. Plangerile vizeaza multe .

Republica Moldova anunta simplificarea procedurii de votare pentru alegatorii din diaspora. Trei sectii noi de votare, in Romania

Oficialii din Republica Moldova anunta simplificarea procedurii pentru cetatenii moldoveni din diaspora la alegerile parlamentare care vor avea loc in 30 noiembrie. in Romania urmeaza sa fie infiintate trei.

Dosare penale pentru VOTUL din diaspora

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a anuntat, joi, ca dupa primul tur I al alegerilor prezidentiale a fost deschis un dosar in care a inceput urmarirea penala in rem, respectiv fata de fapta de.

Guvernul SUA, mesaj de felicitare pentru Iohannis si pentru romanii din tara si din strainatate care au votat

Guvernul SUA il felicita oficial pe Klaus Iohannis pentru alegerea in functia de presedinte, dar si pe romani, care au mers la vot in numar mare, atat in tara, cat si in strainatate, intr-o demonstratie exemplara de participare civica, se.

Scrisoare deschisa a mai multor organizatii de romani din diaspora catre Iohannis: Regretam ca in campanie subiectul TTIP nu a aparut absolut deloc in dezbaterea publica

Mai multe organizatii care sustin ca reprezinta romanii din diaspora au transmis o scrisoarea deschisa adresata presedintelui ales, Klaus Iohannis. Romanii din Diaspora nu va incredinteaza un cec in alb, sustin aceste organizatii, care vorbesc despre o tara care nu isi pune pe tava, tuturor corporatiilor, resursele si care nu este un stat furnizor de materie prima si mana de lucru ieftina.

Donatie de carte pentru romanii din Kladovo din partea Bibliotecii Judetene Craiova

Peste 1700 de volume de carte au ajuns la Centrul Cultural Romanesc din Kladovo, sub forma unei donatii din partea Bibliotecii Judetene Alexandru si Aristia Aman din Craiova. Un gest deosebit pentru romanii din aceasta zona, care vor sa invete limba romana.

89,73% dintre romanii din strainatate l-au votat pe Iohnnis. Ponta a castigat doar in Palestina

Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin-Liberale, a obtinut 89,73% din voturi in strainatate la al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Practic, Iohannis a castigand alegerile in toate sectiile de votare din diaspora, cu exceptia celei din Palestina, unde Victor Ponta a avut cu un vot in plus, potrivit BEC.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )