Libnet.ro
UNICEF

13:15

Scrisoare deschisa a mai multor organizatii de romani din diaspora catre Iohannis: Regretam ca in campanie subiectul TTIP nu a aparut absolut deloc in dezbaterea publica

Hotnews Hotnews,
 Scrisoare deschisa a mai multor organizatii de romani din diaspora catre Iohannis: Regretam ca in campanie subiectul TTIP nu a aparut absolut deloc in dezbaterea publica

Mai multe organizatii care sustin ca reprezinta romanii din diaspora au transmis o scrisoarea deschisa adresata presedintelui ales, Klaus Iohannis. Romanii din Diaspora nu va incredinteaza un cec in alb, sustin aceste organizatii, care vorbesc despre o tara care nu isi pune pe tava, tuturor corporatiilor, resursele si care nu este un stat furnizor de materie prima si mana de lucru ieftina. continuă pe Hotnews

Scrisoare deschisa a mai multor organizatii catre Iohannis: Regretam ca in campanie subiectul TTIP nu a aparut absolut deloc in dezbaterea publica

Mai multe organizatii care se recomanda drept reprezentante ale unor comunitati de romani din strainatate au transmis o scrisoarea deschisa adresata presedintelui ales, Klaus Iohannis. Romanii din Diaspora nu va incredinteaza un cec in alb, sustin aceste organizatii, care vorbesc despre o tara care nu isi pune pe tava, tuturor corporatiilor, resursele si care nu este un stat furnizor de materie prima si mana de lucru ieftina.

BEC: 378.811 romani din diaspora au votat la al doilea tur al alegerilor prezidentiale

Un numar de 378. 811 romani din diaspora au votat la al doilea tur al alegerilor prezidentiale, fata de peste 160. 000 la scrutinul din 2 noiembrie, cei mai multi votanti fiind in Italia, Spania, Republica Moldova,.

Studentii romani din strainatate cer sanctionarea responsabililor pentru impiedicarea votului

Doua asociatii ale studentilor romani din diaspora protesteaza fata de blocarea votului romanilor in strainatate si cer identificarea si sanctionarea tuturor celor responsabili pentru impiedicarea, prin orice mijloace, a liberului exercitiu al dreptului de a alege.

Scrisoarea deschisa a Diasporei, adresata presedintelui ales Klaus Iohannis: ce ii transmit romanii din afara tarii

Intr-o scrisoare deschisa adresata presedintelui ales al Romaniei, Klaus Iohannis, mai multe organizatii din Diaspora ii transmit felicitari liderului liberal, dar si o serie de solicitari.

Votul in diaspora. Ministrul pentru romanii de pretutindeni: BEC nu a aprobat existenta mai multor sectii de votare

Ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni spune ca s-a facut tot ce era omeneste posibil pentru ca romanii din diaspora sa poata vota. Bogdan Stanoevici sustine ca Biroul Electoral Central nu a aprobat.

Peste 370.000 romani au votat in diaspora, cei mai multi in Italia, Spania si Republica Moldova

Un numar de 378. 811 romani din diaspora au votat in turul II al alegerilor prezidentiale. Cei mai multi votanti au fost in Italia, Spania, Republica Moldova, Marea Britanie, SUA, Germania si Franta, a anuntat, luni, BEC.

Alegeri prezidentiale 2014. Peste 476.000 de romani au votat in diaspora

Peste 476. 000 de romani din diaspora au votat la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, arata ultima situatie prezentata pe site-ul BEC, la ora 22. 30, iar procesul de votare continua in mai multe state.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Daca un singur membru din comisia de vot va lipsi, vor vota cu 15% mai PUTINI cetateni romani

Daca un singur membru din comisia de vot va lipsi, vor vota 15% mai putini cetateni romani din diaspora, spune ministrul de externe, care face apel la toti membrii.

Traian Basescu: Ambasadorii romani nu sunt de vina pentru aglomeratia de la urnele din diaspora

Presedintele TraianBasescu a declarat, miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu ambasadorii romani sunt de vina pentru aglomeratia de la urnele din diaspora, la cele doua tururi de.

FADERE cere, in continuare, cresterea numarului sectiilor de votare din diaspora

Federatia Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) critica autoritatile romane, care nu au luat in seama solicitarile romanilor din strainatate de a creste numarul sectiilor de votare, conform unui comunicat transmis,duminica, redactiei. Astfel, FADERE cere in continuare cresterea numarului de sectii, pentru ca toti romanii din diaspora sa poata vota.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )