Libnet.ro
UNICEF

01:05

Familia aruncata in strada prin semnatura lui Traian Basescu are acum un acoperis deasupra capului

Antena3 Antena3,
Familia aruncata in strada prin semnatura lui Traian Basescu are acum un acoperis deasupra capului

Familia Aksan, una dintre zecile de familii aruncate in strada prin semnatura lui Traian Basescu, a scapat de cosmarul in care traia de ani de zile. Oamenii au fost scosi cu forta din locuinta in care. continuă pe Antena3

Baiatul Ebei si al lui Bogdan Ionescu, tuns dupa modelul bunicului Traian Basescu: Moda suvitei buclucase, reinviata de Traian Jr. (FOTO)

Fiul Elenei Basescu si al lui Bogdan Ionescu calca pe urmele bunicului Traian Basescu. Baietelul de mai putin de un an poarta numele de Traian si mai nou poarta si aceeasi tunsoare. De acum, celebra.

Traian Basescu striga inscenare dupa aparitia noilor inregistrari in scandalul Bercea-Basescu

Traian Basescu reactioneaza dupa ce Antena 3 a difuzat noile inregistrari in care fratele sau apare vorbind despre spaga pentru eliberarea lui Bercea Mondial. Fostul presedinte spune ca tot ce se intampla.

Traian Basescu, atacat de un fost apropiat. Sa ranjesti la moartea Tribunului e blasfemie

Traian Basescu este atacat in termeni foarte duri de un fost apropiat. Silvian Ionescu a folosit cuvinte grele, precum lepra si jigodie, acuzandu-l pe Basescu de faptul ca isi bate joc chiar si la moartea.

Cum vrea Traian Basescu sa scape de urmarirea penala in dosarul de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a primit astazi titlul de Mediator de Onoare din partea Consiliul de Mediere. Dupa primirea distinctiei, Basescu, cel care timp de zece ani si a asumat rolul de presedinte.

Cata frica ii este lui Traian Basescu de musulmani

In logica democratiei electorale, politicienii cu fler au vazut in criza refugiatilor si in involburarea de pe internet oportunitati de relansare. Printre ei, cel mai discutat la noi este cazul Traian Basescu.

Afacerile judecatorului cu nasu-n suflet duc la Traian Basescu

Afacerile judecatorului cu nasu-n suflet, Iulian Dragomir, duc pana in imediata apropiere a lui Traian Basescu. Cele mai mari tunuri date bugetului de stat in perioada guvernarii PDL au fost despagubirile.

Sinteza zilei. Adevaruri cutremuratoare despre Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns sa fie atacat in termeni foarte duri de un fost apropiat. Este vorba despre Silvian Ionescu care a folosit cuvinte grele, precum lepra si jigodie,.

Presedintele PMP, Eugen Tomac, confirma anuntul facut de Traian Basescu: De acum inainte ne vom numi simplu - Miscarea Populara!

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a confirmat, joi, ca partidul isi va schimba numele in Miscarea Populara. Anuntul a fost facut inca de ieri de fostul sef al statului Traian Basescu, care intentioneaza.

Traian Basescu, despre primirea refugiatilor: Noi nu am reusit sa integram romii si integram acum mii de oameni care au alta credinta decat noi. E dificil

Romania n-a fost in stare sa integreze romi, dar se angajeaza sa-i integreze pe musulmani. Este reprosul fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu in scandalul privind imigrantii, informeaza B1 TV.

Traian Basescu, despre primirea refugiatilor: Noi nu am reusit sa integram romii si integram acum mii de oameni care au alta credinta decat noi. E dificil (VIDEO)

Romania n-a fost in stare sa integreze romi, dar se angajeaza sa-i integreze pe musulmani. Este reprosul fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu in scandalul privind imigrantii, informeaza B1 TV.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )