Libnet.ro
UNICEF

13:15

Sinteza zilei. Adevaruri cutremuratoare despre Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Adevaruri cutremuratoare despre Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns sa fie atacat in termeni foarte duri de un fost apropiat. Este vorba despre Silvian Ionescu care a folosit cuvinte grele, precum lepra si jigodie,. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre criza refugiatilor: Cred ca incep sa se trezeasca unii din liderii UE, isi dau seama de riscuri. Romania trebuie sa refuze ideea de cota (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit luni, despre criza refugiatilor, precizand ca Romania a greasit la Consiliul din luna iunie cand a aprobat ideea de cota. Si alta tari anunta posibilitatea.

Traian Basescu, despre primirea refugiatilor: Noi nu am reusit sa integram romii si integram acum mii de oameni care au alta credinta decat noi. E dificil

Romania n-a fost in stare sa integreze romi, dar se angajeaza sa-i integreze pe musulmani. Este reprosul fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu in scandalul privind imigrantii, informeaza B1 TV.

Traian Basescu, despre primirea refugiatilor: Noi nu am reusit sa integram romii si integram acum mii de oameni care au alta credinta decat noi. E dificil (VIDEO)

Romania n-a fost in stare sa integreze romi, dar se angajeaza sa-i integreze pe musulmani. Este reprosul fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu in scandalul privind imigrantii, informeaza B1 TV.

Traian Basescu striga inscenare dupa aparitia noilor inregistrari in scandalul Bercea-Basescu

Traian Basescu reactioneaza dupa ce Antena 3 a difuzat noile inregistrari in care fratele sau apare vorbind despre spaga pentru eliberarea lui Bercea Mondial. Fostul presedinte spune ca tot ce se intampla.

Gabriel Oprea: M-am vazut cu Traian Basescu. Ce au discutat cei doi

In presa au aparut, recent, informatii despre o intalnire intre fostul presedinte Traian Basescu si liderul UNPR Gabriel Oprea.

Gabriel Oprea a recunoscut ca s-a intalnit cu Traian Basescu: Nu pot sa spun ce am discutat. Oricand ma intalnesc cu un fost presedinte de stat, o sa ma port cu respect

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a recunoscut, marti, la Parlament, ca s-a intalnit cu fostul presedinte Traian Basescu, dar a refuzat sa ofere amanunte despre subiectul discutiilor, informeaza.

Traian Basescu: Cancelarul austriac a devenit clovnul Europei daca ameninta statele care nu primesc refugiati cu taierea de fonduri structurale

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni, in cursul unor declaratii de presa, despre criza refugiatilor, precizand ca Romania a gresit la Consiliul din luna iunie cand a aprobat ideea de cota. Mai mult, fostul sef de stat sustinut ca Werner Faymann, cancelarul Austriei, a devenit clovnul Europei in momentul in care a spus ca statele care nu primesc refugiati trebuie sanctionate economic.

Alina Gorghiu, la Sinteza Zilei: Mi-as dori un guvern minoritar al PNL

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a fost invitata lui Mihai Gadea, luni, la Sinteza Zilei. Liberala si-ar dori un guvern PNL in fruntea tarii, insa a fost rezervata in a discuta posibilitatea initierii unei.

Sinteza zilei. Cele mai socante imagini ale anului

Cele mai socante imagini ale anului, care sunt din Siria, dar si fotografii dramatice din Ucraina, cu refugiati pe drumul disperarii, au fost prezentate joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Cele mai.

Echipa nationala de rugby a Romaniei, la Sinteza zilei. Promisiunea stejarilor inainte de Campionatul Mondial: Nu va vom dezamagi

Nationala Romaniei se pregateste pentru participarea la Cupa Mondiala din Anglia. Marti seara, cu putin timp inainte sa paraseasca tara, stejarii Romaniei au fost invitati la Sinteza zilei cu Mihai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )