Libnet.ro
UNICEF

19:15

O familie care a trait pe strada mai bine de o luna va avea un Craciun de poveste

Antena3 Antena3,
O familie care a trait pe strada mai bine de o luna va avea un Craciun de poveste

Exista minuni, chiar daca putini mai cred in ele. Familia Closca va avea un Craciun de poveste, dupa ce a trait pe strada mai bine de o luna. Nu doar ca au acum o casa a lor, dar au primit deja primele. continuă pe Antena3

155 de pasageri, blocati mai bine de 10 ore pe aeroportul Otopeni din cauza unei curse intarziata de ceata densa

155 de pasageri ai unei curse Blue Air au stat mai bine de 10 ore pe aeroportul Otopeni, deoarece cursa acestora a inregistrat intarzieri din cauza cetii. Cel putin acesta a fost raspunsul reprezentantilor.

TOP: companiile care atrag cele mai multe injurii de la clienti

Unele companii sunt iubite de clienti, altele nu, insa exista si o categorie mai aparte, cea a firmelor care atrag cele mai multe injurii din partea clientilor. In topul acesteia se claseaza furnizorii de televiziune prin satelit, arata datele unei.

Descoperiri recente despre cum sa dormi mai bine

Un om obisnuit ar trebui sa doarma noaptea intre 7 si 9 ore pentru o buna functionare a organismului. Atunci cand cineva doarme mai putin ii creste tensiunea arteriala. In plus, mananca mai mult, ceea ce creste .

Subiectele zilei: 21 decembrie 1989. Filmul zilei in care, la Bucuresti, incepea Revolutia; Topul primelor de Craciun in companiile de stat. Care sunt cele mai mari bonusuri de Sarbatori. Plus: Cine nu primeste niciun ban; Republica Penalilor. Fostul bar

BBC, pe urmele romilor adapostiti in fostul combinat de cupru din Baia Mare. Cea mai mare parte a populatiei de romi din Europa traieste in saracie lucie, izolata la marginea societatii, fiind un fenomen care se perpetueaza de secole. Camera ascunsa: Intr-o hala din Capitala carnea e vanduta in conditii insalubre. Atentie la carnea pe care o cumparati in aceste zile si mai ales de unde. Reporterii Digi 24 au descoperit intr-un complex comercial din Capitala zeci de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )