Libnet.ro
UNICEF

05:30

TOP: companiile care atrag cele mai multe injurii de la clienti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: companiile care atrag cele mai multe injurii de la clienti

Unele companii sunt iubite de clienti, altele nu, insa exista si o categorie mai aparte, cea a firmelor care atrag cele mai multe injurii din partea clientilor. In topul acesteia se claseaza furnizorii de televiziune prin satelit, arata datele unei. continuă pe Wall-Street Ro

Noua lista de compensate: cele mai multe medicamente la pret redus - pentru cancer, diabet si boli reumatice

Cele mai multe medicamente ce vor fi incluse pe noua lista de compensate, care ar putea intra in vigoare odata cu pachetul serviciilor de baza, cel mai probabil de la 1 martie 2014, sunt pentru cancer, diabet, boli reumatice, dar si pentru prevenirea accidentelor vasculare si hepatitele virale, potrivit ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu.

Noua lista de compensate: cele mai multe medicamente, pentru cancer, diabet, boli reumatice

Cele mai multe medicamente incluse pe noua lista de compensate, care ar putea intra in vigoare odata cu pachetul serviciilor de baza - probabil la 1 martie, potrivit lui Eugen Nicolaescu, sunt pentru cancer, diabet, boli reumatice, prevenirea.

NOUA lista de COMPENSATE. Cele mai multe sunt pentru cancer, diabet si boli reumatice

Cele mai multe medicamente incluse pe noua lista de compensate, care ar putea intra in vigoare odata cu pachetul serviciilor de baza - probabil la 1 martie, potrivit lui Eugen Nicolaescu -, sunt pentru cancer,.

Elena Basescu se lauda cu cele mai multe luari de pozitie in plenul PE

Elena Basescu se lauda ca este eurodeputatul roman cu cele mai multe luari de pozitie in plenul Parlamentului European. Fiica cea mica a presedintelui a postat pe Facebook si linkul site-ului care a facut dese.

Noua lista de COMPENSATE: Cele mai multe medicamente, pentru cancer, diabet, boli reumatice.

Cele mai multe medicamente incluse pe noua lista de compensate, care ar putea intra in vigoare odata cu pachetul serviciilor de baza - probabil la 1 martie, potrivit lui Eugen Nicolaescu -, sunt pentru cancer, diabet, boli reumatice, prevenirea accidentelor vasculare si hepatite virale. Noua lista, data publicitatii duminica de Ministerul Sanatatii MS), a fost elaborata de 16 comisii cu peste 120 medici, profesori si academicieni, a precizat ministrul Sanatatii, Eugen .

Subiectele zilei: 21 decembrie 1989. Filmul zilei in care, la Bucuresti, incepea Revolutia; Topul primelor de Craciun in companiile de stat. Care sunt cele mai mari bonusuri de Sarbatori. Plus: Cine nu primeste niciun ban; Republica Penalilor. Fostul bar

BBC, pe urmele romilor adapostiti in fostul combinat de cupru din Baia Mare. Cea mai mare parte a populatiei de romi din Europa traieste in saracie lucie, izolata la marginea societatii, fiind un fenomen care se perpetueaza de secole. Camera ascunsa: Intr-o hala din Capitala carnea e vanduta in conditii insalubre. Atentie la carnea pe care o cumparati in aceste zile si mai ales de unde. Reporterii Digi 24 au descoperit intr-un complex comercial din Capitala zeci de.

TOPUL vanzarilor de apartamente noi: blocurile care au atras cei mai multi cumparatori in 2013

Vanzarile de apartamente noi au avut un trend ascendent in acest an, multi dintre dezvoltatori inregistrand volume mult mai mari decat in anul precedent. Wall-Street. ro va prezinta blocurile in care s-au vandut cele mai multe apartamente noi in 2013.

Accace: Agricultura va atrage cele mai multe investitii straine in 2014

Agricultura, IT-ul si externalizarea serviciilor vor fi anul viitor principalele domenii de interes pentru investitorii straini in Romania, potrivit aprecierilor companiei de externalizare si consultanta de afaceri Accace.

Top cele mai bune domenii de investitii in 2014, in Romania.

In 2014, agricultura, IT-ul si externalizarea serviciilor vor fi principalele domenii de interes pentru investitorii straini in Romania, potrivit specilistilor Accace, una dintre principalele companii de consultanta de afaceri din Europa Centrala si de Est. Dintre domeniile de interes de anul viitor, agricultura va atrage cele mai multe investitii. Principalul argument pentru agricultura este interesul major al fondurilor de investitii straine pentru cumpararea de terenuri si ferme, dar si .

Top 9 cele mai chic cupluri ale tuturor timpurilor

Brigitte Bardot si Gunter Sachs, Grace Kelly si Printul Reiner de Monaco sau Marlene Dietrich si Jean Gabin sunt doar cateva dintre cele mai chic cupluri din istorie, conform harpersbazaar. com.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )