Libnet.ro
UNICEF

14:45

O familie de cetateni turci ar conduce mafia kurda din Romania. Unul dintre membrii grupului are o apropiere ciudata de familia lui Sevil Shhaideh

România Liberă România Liberă,
O familie de cetateni turci ar conduce mafia kurda din Romania. Unul dintre membrii grupului are o apropiere ciudata de familia lui Sevil Shhaideh

O familie de cetateni turci de etnie kurda ar conduce afaceri suspecte de sute de milioane de euro in Romania, sub paravanul comertului cu fructe si legume. continuă pe România Liberă

BOMBA pe piata transferurilor din Romania. Bogdan Vatajelu paraseste Craiova pentru a juca in LIGA

Bomba pe piata transferurilor din Romania. Transferul iernii vine de la Craiova, protagonistul fiind Bogdan Vatajelu. DigiSport scrie ca fundasul oltean ar putea ajunge in aceasta pauza.

Egiptul a cumparat zeci de mii de tone de GRAU din Romania

Egiptul, cel mai mare importator mondial de grau, a cumparat marti o cantitate de 360. 000 de tone de grau din Rusia, Argentina si Romania, in cadrul unei licitatii organizate de Autoritatea Ge.

Ionut Dumitru: Capitalurile ies din tarile emergente, inclusiv din Romania

Majorarea recenta a ratei dobanzii cheie de catre FED a condus la iesirea capitalurilor din tarile emergente, inclusiv din Romania, si la migrarea lor catre SUA, ne-a spus Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal.

Programul pentru anul 2016 s-a incheiat ieri. Ce inseamna Rabla pentru automobilul din Romania

Anul acesta a fost considerat unul dintre cele mai bune din istoria programului. Pana la finalul sau, aproximativ 25. 000 de persoane fizice si juridice au beneficiat de tichetele electronice in valoare de 6. 500 de lei fiecare.

[P] Care e compania care doneaza 200.000 de kWh spitalelor, scolilor, centrelor de batrani si orfelinatelor din Romania

ON Romania anunta lansarea unei noi editii a campaniei Daruieste Lumina Craciunului, prin intermediul careia vor fi donati 200. 000 de kWh - gaz si electricitate - in perioada 19-27 decembrie 2016, catre un numar de 16 institutii publice - scoli si licee, camine, centre de batrani si spitale - desemnate ca beneficiare prin votul romanilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )