Libnet.ro
UNICEF

23:15

O familie din Targu Jiu a luat acasa o batrana de 99 de ani care era singura si neajutorata

Adevărul Adevărul,
O familie din Targu Jiu a luat acasa o batrana de 99 de ani care era singura si neajutorata

Sotii Patrascoiu, din Targu Jiu, au luat acasa o batrana aflata in pragul varstei de 100 de ani, pentru a avea grija de ea. Elena Brujan ajunsese sa traiasca din mila vecinilor, intr-o casa din chirpici, veche de aproximativ 200 de ani, pentru ca nu se mai putea ingriji singura. continuă pe Adevărul

Cat valoreaza replica fidela a costumului lui Vlad Tepes, ornata cu 805 perle. Un croitor a muncit ani in sir la bijuteria vestimentara

Ion Nita 62 de ani), din Targu Jiu, pasionat de arta decorativa, a realizat o copie fidela a costumului domnitorului Vlad Tepes, in scopul promovarii Romaniei peste hotare. Barbatul s-a decis sa se opreasca asupra unui personaj cunoscut si de catre straini, chiar daca informatiile care circula despre Tepes nu sunt tocmai conforme cu realitatea.

FOTO VIDEO Preparate culinare specifice Basarabiei, preparate si oferite de studentii din Republica Moldova

Implinirea a 98 de ani de la unirea Basarabiei cu Romani a fost sarbatorita aseara in zona centrala a municipiului Targu Jiu.

O familie din Bacau a investit 2.500 de lei intr-o plantatie de capsuni

Familia Apostu din Bacau a plantat primii stoloni de capsuni in urma cu trei ani, investitia initiala in aceasta afacere ridicandu-se la 2. 500 de lei. De pe 600 de metri patrati, cat ocupa plantatia situata chiar in oras, au cultivat anul trecut 400 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )