Libnet.ro
UNICEF

22:46

O familie de tineri antreprenori face afaceri de doua milioane de euro dupa ce a pariat pe una dintre cele mai in voga jucarii ale momentului

Adevărul Adevărul,
O familie de tineri antreprenori face afaceri de doua milioane de euro dupa ce a pariat pe una dintre cele mai in voga jucarii ale momentului

Din online in offline e doar un pas. Mai ales cand pariezi in afacerea ta pe unele dintre cele mai in voga jucarii ale momentului. continuă pe Adevărul

Danubius Hotels Group estimeaza o cifra de afaceri de peste 9 milioane euro

Grupul hotelier Danubius estimeaza o cifra de afaceri de 9,1 milioane de euro si un rezultat financiar net de 1,7 milioane euro, in 2017.

Danubius Hotels Group estimeaza o cifra de afaceri de peste 9 milioane euro

Grupul hotelier Danubius estimeaza o cifra de afaceri de 9,1 milioane de euro si un rezultat financiar net de 1,7 milioane euro, in 2017. arpad Godra, directorul de vanzari al grupului hotelier a precizat: Anul acesta am inceput un pic ezitant in ceea ce priveste asteptarile noastre financiare.

O familie din Brasov face 300.000 de euro pe an cu un garaj. Cum reuseste acest lucru

Familia Hrituliac doreste ca in trei ani flota companiei sa ajunga la 200 de rulote si autorulote pentru inchiriere. Avem clienti care in fiecare an fac circuite ale Europei, de peste 60 de.

Ce venituri a adus primariei strandul de doua milioane de euro, construit in urma unui imprumut bancar

Strandul municipal din Hunedoara isi va inchide portile in aceasta saptamana, dupa un sezon in care a fost vizitat de peste 23. 000 de oameni.

EXIMTUR estimeaza realizarea unei cifre de vanzari de peste 54 milioane euro in 2017

Compania Eximtur estimeaza realizarea unei cifre de vanzari de peste 54 milioane euro in 2017, dintre care peste 10 milioane euro numai pentru vacante pe litoralul romanesc.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 8 milioane euro

Opt din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ sedinta de tranzactionare de astazi, in contextul in care lichiditatea totala a fost de 36,5 milioane de lei 7,94 milioane euro), mai mare decat de cea de ieri 5,4 milioane de euro).

Cinci indici BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 8 milioane euro

Cinci din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, in contextul in care lichiditatea totala a fost de 37,06 milioane de lei 8,06 milioane euro), mai mica decat de cea de vineri 11,25 milioane euro).

Nou gazoduct catre Republica Moldova. Proiectul costa 131,7 milioane euro si va demara in 2019

Ministerul Energiei a emis, in 15 septembrie 2017, autorizatia de construire a conductelor de transport al gazelor naturale pe ruta Onesti-Gherasti si Gherasti-Letcani. Cele doua conducte, cu o lungime totala de 169 kilometri, urmeaza sa fie conectate la gazoductul Iasi-Ungheni Rep. Moldova) si vor contribui la consolidarea infrastructurii pentru BRUA.

Mircea Grigoras, directorul adjunct al CERT-RO: Trei companii din Romania au fost anul trecut tinta unor atacuri informatice in urma carora au fost prejudiciate cu 5 milioane de euro, 200.000 de euro si 30.000 de euro

Anul trecut au fost trei cazuri si o tentativa in care niste conturi ale unor companii au fost compromise cu ajutorul unui remote acces tool, atacatorii au castigat acces la informatii din interiorul acelor firme si au folosit acele informatii pentru a determina unii angajati sa realizeze transferuri ilegale de bani, a declarat marti, Mircea Grigoras, director general adjunct al CERT-RO, in cadrul unui eveniment dedicat noului Regulament european privind protectia datelor. Intr-un caz a fost vorba de un prejudiciu de 5 milioane euro, intr-altul de 200. 000 de euro, iar in cel de-al treilea de 30. 000 de euro, sume care au fost transmise catre conturi bancare aflate in strainatate si care erau sub controlul atacatorilor, a spus acesta.

Apel de 44 milioane euro pentru modernizarea curriculum-ului scolar si perfectionarea profesorilor, prin POCU

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman POCU) din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) si Organismul Intermediar din cadrul Ministerului Educatiei Nationale au publicat varianta finala a Ghidului Solicitantului Curriculum national pentru invatamantul primar si gimnazial, cu o alocare totala de aproximativ 44 de milioane de euro, informeaza un comunicat de presa al MDRAP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )