Libnet.ro
UNICEF

23:45

Familiile bebelusilor din Arges vor sa dea in judecata statul roman

România Liberă România Liberă,
Familiile bebelusilor din Arges vor sa dea in judecata statul roman

Familiile bebelusilor din Arges, internati in mai multe spitale cu infectii puternice ar putea infiinta o asociatie, cu scopul de a da in judecata institutiile care nu si-au facut treaba, a declarat bunicul celui de-al treilea copil care a murit la Spitalul Marie Curie, Alexandru Anghel. continuă pe România Liberă

Cazul bebelusilor din Arges: Ministrul Sanatatii, chemat sa dea explicatii in Comisia de sanatate din Parlament

Ministrul Sanatatii Patriciu Achimas-Cadariu se va prezenta, miercuri, in Comisia de sanatate din Parlament, unde va prezenta un raport privind situatia bebelusilor din judetele Arges si Dolj, internati la Spitalul Marie Curie. Miercuri dimineata, ministrul a mers si la unitatea sanitara bucuresteana, de unde a transmis ca investigatiile in cazul imbolnavirilor continua.

Patriarhul Daniel, solidar cu familiile copiilor din Arges

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, a adresat, miercuri, un mesaj catre familiile copiilor din judetul Arges, care au decedat in ultimele zile.

MS: Noi precizari privind cazul imbolnavirii bebelusilor din Arges

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a declarat, joi, ca o echipa de epidemiologi continua ancheta, in gospodariile din judetul Arges. Mai mult, ministrul a transmis ca in jurul orei 15. 30, expertii internationali vor ajunge in Romania, pentru a contribui la investigatiile care au produs imbolnavirea copiilor.

Dr Alexandru Rafila, despre cauzele imbolnavirii bebelusilor din Arges: vom avea concluzii intr-o saptamana

De doua saptamani, medicii si autoritatile incearca sa identifice cauza imbolnavirii a bebelusilor cu varste intre 7 luni si 1,5 ani proveniti din localitati diferite ale judetului Arges. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, dr Alexandru Rafila, ne-a declarat ca acest lucru este greu de realizat, iar concluziile finale vor fi prezentate intr-o saptamana.

Ministrul Sanatatii a afirmat ca lipsa rezultatelor din ancheta imbolnavirii bebelusilor din Arges il nemultumeste

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a declarat miercuir ca este foarte frustrat de faptul ca nu exista inca rezultatele anchetei in cazul inbolnavirii bebelusilor din Arges.

Ministrul Sanatatii chemat miercuri in Parlament pentru explicatii in cazul bebelusilor din Arges infectati cu o bacterie periculoasa. Trei au murit, opt sunt inca internati la Spitalul Marie Curie din Capitala

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, urmeaza sa se prezinte miercuri la Comisia de sanatate din Parlament unde fusese invitat sa prezinte un raport privind situatia copiilor din judetele Arges si Dolj internati la Spitalul Marie Curie. Ministrul Sanatatii a fost prezent si luni in Parlament, la dezbaterea Ora Guvernului, unde a precizat ca ultimul raport pe care il are privind copii cu sindrom hemolitic-uremic de la Marie Curie a pus in evidenta trei cazuri cu infectii cu E coli si mai multe cazuri cu diversi virusi.

Autoritatile din Arges vor oferi sprijin financiar familiilor copiilor infectati cu E.coli

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Arges, Florin Tecau, a propus miercuri, la intalnirea cu reprezentantii celor care au protestat fata de situatia sistemului medical, infiintarea unei comisii de dialog social cu societatea civila in domeniul sanatatii, informeaza Agerpres.

PSD vrea sa depuna impotriva ministrului Sanatatii o motiune simpla pe fondul cazului bebelusilor din Arges

Liderii PSD se intalnesc marti in sedinta Biroului Permanent National, iar una dintre temele de discutie va fi initierea unei motiuni simple la adresa ministrului Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu.

Corpul de Control al lui Ciolos investigheaza cazul bebelusilor din Arges. Doi copii, externati. Ce se intampla cu ceilalti bebelusi

Corpul de Control al premierului Dacian Ciolos va investiga modalitatea in care sunt tratati bebelutii care s-au imbolnavit saptamana trecuta.

Corpul de Control al Premierului investigheaza cazul bebelusilor din Arges

Corpul de Control al premierului Dacian Ciolos va investiga modalitatea in care sunt tratati bebelutii care s-au imbolnavit saptamana trecuta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )