Libnet.ro
UNICEF

13:15

Faptul ca Mircea Geoana a fost exclus din PSD a fost o greseala care ar trebui reparata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Faptul ca Mircea Geoana a fost exclus din PSD a fost o greseala care ar trebui reparata

ACTUALIZARE 08:45 Dragnea, despre demisia lui Petre Toba: Este un profesionist, nu este in regula ca a trebuit sa plece Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca Petre Toba este un profesionist, si nu este in regula faptul ca a trebuit sa plece din Guvern, aratand ca nu comenteaza demersul DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea: Faptul ca Mircea Geoana a fost exclus din PSD a fost o greseala care ar trebui reparata

Liviu Dragnea a precizat ca nu este de acord cu exluderea lui Mircea Geoana din PSD, fiind de parere ca este o greseala care poate fi reparata. Si faptul ca Mircea Geoana a fost exclus din PSD.

Dragnea: Faptul ca Mircea Geoana a fost exclus din PSD a fost o greseala care ar trebui reparata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica seara, ca excluderea din PSD a lui Mircea Geoana a fost o greseala care ar trebui reparata, aratand ca ar fi benefica o colaborare cu partidul condus de acesta.

Liviu Dragnea: Faptul ca Mircea Geoana a fost exclus din PSD a fost o greseala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica seara, ca excluderea din PSD a lui Mircea Geoana a fost o greseala care ar trebui reparata, aratand ca ar fi benefica o colaborare cu partidul condus.

Ponta: Nu cred ca voi fi exclus din PSD pentru ca mereu am facut bine partidului. Nu vreau functie de conducere in niciun aprtid

Nu cred ca se ia in calcul o excludere a mea din PSD pentru ca eu mereu am facut bine partidului, a declarat Victor Ponta. Acesta a mai sustinut ca nu se poate spune ca ar cocheta cu.

Liviu Dragnea: Excluderea lui Geoana din PSD a fost o greseala care trebuie reparata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Romania TV, ca excluderea lui Mircea Geoana din partid, in 2014, a fost o greseala care ar trebui reparata nu prin reprimirea fostului lider, ci printr-o colaborare cu actuala sa formatiune, PSRO, potrivit News. ro.

Surse: Victor Ponta forteaza excluderea din PSD

Fostul presedinte PSD Victor Ponta ar forta excluderea sa din partid, potrivit unor surse de la varful formatiunii politice, citate de Antena 3. O excludere a fostului premier din PSD este dorita atat.

Austria: Un taximetrist turc a fost amendat din cauza reactiei avute impotriva unui grup de simpatizanti ai PKK (VIDEO)

Un taximetrist turc a fost amendat cu 710 euro de politistii austrieci din cauza reactiei pe care a avut-o pe strazile din Viena fata de un grup de simpatizanti ai Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK),.

Gabriela Firea vrea sa infiinteze un serviciu care sa se ocupe cu prevenirea coruptiei in Primaria Generala: Ideea a fost luata din organigrama primariei Vienei (VIDEO)

Gabriela Firea vrea sa curete Primaria Generala de coruptie. Edilul Capitalei a declarat in exclusivitate pentru B1 TV ca va pune la punct un serviciu care sa se ocupe cu prevenirea coruptiei. Ideea a fost.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )