Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ponta: Nu cred ca voi fi exclus din PSD pentru ca mereu am facut bine partidului. Nu vreau functie de conducere in niciun aprtid

B1 B1,
Ponta: Nu cred ca voi fi exclus din PSD pentru ca mereu am facut bine partidului. Nu vreau functie de conducere in niciun aprtid

Nu cred ca se ia in calcul o excludere a mea din PSD pentru ca eu mereu am facut bine partidului, a declarat Victor Ponta. Acesta a mai sustinut ca nu se poate spune ca ar cocheta cu. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Faptul ca Mircea Geoana a fost exclus din PSD a fost o greseala care ar trebui reparata

Liviu Dragnea a precizat ca nu este de acord cu exluderea lui Mircea Geoana din PSD, fiind de parere ca este o greseala care poate fi reparata. Si faptul ca Mircea Geoana a fost exclus din PSD.

Liviu Dragnea: Faptul ca Mircea Geoana a fost exclus din PSD a fost o greseala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica seara, ca excluderea din PSD a lui Mircea Geoana a fost o greseala care ar trebui reparata, aratand ca ar fi benefica o colaborare cu partidul condus.

Faptul ca Mircea Geoana a fost exclus din PSD a fost o greseala care ar trebui reparata

ACTUALIZARE 08:45 Dragnea, despre demisia lui Petre Toba: Este un profesionist, nu este in regula ca a trebuit sa plece Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca Petre Toba este un profesionist, si nu este in regula faptul ca a trebuit sa plece din Guvern, aratand ca nu comenteaza demersul DNA.

Dragnea: Faptul ca Mircea Geoana a fost exclus din PSD a fost o greseala care ar trebui reparata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica seara, ca excluderea din PSD a lui Mircea Geoana a fost o greseala care ar trebui reparata, aratand ca ar fi benefica o colaborare cu partidul condus de acesta.

Surse: Victor Ponta forteaza excluderea din PSD

Fostul presedinte PSD Victor Ponta ar forta excluderea sa din partid, potrivit unor surse de la varful formatiunii politice, citate de Antena 3. O excludere a fostului premier din PSD este dorita atat.

Suntem in discutii avansate cu PSD pentru o alianta electorala

Presedintele Partidului Ecologist Roman PER), Danut Pop a anuntat ca formatiunea sa este in discutii avansate cu Partidul Social Democrat PSD) pentru o alianta inaintea alegerilor parlamentare si spera ca in doua saptamani negocierile sa se incheie, potrivit Agerpres.

Liderul unui partid arunca bomba: Suntem in discutii avansate cu PSD pentru o alianta electorala

Presedintele Partidului Ecologist Roman PER), Danut Pop, a anuntat sambata la Brasov, ca formatiunea sa este in discutii avansate cu Partidul Social Democrat PSD) pentru o alianta.

Bogdan Diaconu, campanie inspirata din PokemonGO pentru a-l aduce pe Ponta in PRU/ Victor Ponta: Dupa Puie Monta am ajuns PokePonta

Liderul PRU Bogdan Diaconu a initiat pe Facebook un apel pentru a-l aduce pe Victor Ponta in formatiunea sa, inspirat din jocul PokemonGO, cerandu-le sustinatorilor sai sa ii scrie fostului premier un mesaj pentru ca cel mai tare pokemon sa vina in PRU, Ponta raspunzand ca, dupa ce a fost Mickey Mouse si PuieMonta, a ajuns PokePonta, scrie News. ro.

Liviu Dragnea: Excluderea lui Geoana din PSD a fost o greseala care trebuie reparata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Romania TV, ca excluderea lui Mircea Geoana din partid, in 2014, a fost o greseala care ar trebui reparata nu prin reprimirea fostului lider, ci printr-o colaborare cu actuala sa formatiune, PSRO, potrivit News. ro.

Drama nu e cea financiara, e cea sufleteasca. Scrisoarea unei romance din diaspora pentru guvernanti: Cand acasa va putea fi acasa din nou pentru noi?

Proiectul guvernamental privind stimularea romanilor din diaspora de-a reveni in tara, si care prevede acordarea unui grant in valoare de 50,000 de euro pentru deschiderea unei afaceri in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )