Libnet.ro
UNICEF

12:45

O fata insarcinata, in varsta de 15 ani, a fost batuta cu biciul de sotul ei, chiar in curtea casei. Momentul a fost filmat chiar de mama minorei (VIDEO)

B1 B1,
O fata insarcinata, in varsta de 15 ani, a fost batuta cu biciul de sotul ei, chiar in curtea casei. Momentul a fost filmat chiar de mama minorei (VIDEO)

Scene de nedescris suprinse in comuna Horodnicu de Sus din Suceava! O tanara de 15 ani, insarcinata, a fost filmata chiar de mama ei in timp ce sotul, un tanar de 19 ani, o batea cu bestialitate chiar in cu. continuă pe B1

Minora de 15 ani din Suceava, batuta cu biciul de concubin. Ce s-a intamplat apoi cu fata insarcinata

Pe langa peisajul care se schimba la fiecare 90 de kilometriasta e Romania. O minora de 15 ani, insarcinata, din Suceava, a fost batuta cu biciul de concubin. Scenele au fost filmate, iar imaginile au aparut pe YouTube. Politia a deschis un dosar penal. Minora de 15 ani din Suceava, batuta cu biciul de fostul .

Denisa are 15 ani si e insarcinata. Sambata, iubitul ei Gabriel a scos-o in curte si a inceput sa o biciuiasca, apoi sa stea in genunchi - De la ce a pornit tot

O minora insarcinata a fost batuta cu biciul de iubitul ei, din cauza geloziei barbatului. Cazul cumplit s-a petrecut in comuna Horodnicu de Sus, din judetul Suceava.

Imagini socante: Fata insarcinata, batuta cu biciul - VIDEO

O fata minora si insarcinata a fost batuta cu biciul de iubitul ei, din cauza geloziei barbatului. Scena cumplita s-a petrecut la Suceava.

VIDEO Adolescenta de 15 ani insarcinata in cinci luni, biciuita cu salbaticie de concubin. Scena revoltatoare a fost filmata de mama fetei

Fapta s-a petrecut la mijlocul lunii ianuarie, in comuna Horodnicu de Sus, din judetul Suceava. in imaginile filmate de mama adolescentei se vede cum tanarul o loveste cu biciul pe fata, o pune sa stea in genunchi si ii cere sa puna mana pe jar incins. Politia a demarat o ancheta in acest caz.

Virgil Iantu, reactie dura dupa ce Daniela Crudu a fost batuta. O fata cu o exprimare publica indoielnica

In primele trei luni de la intrarea in vigoare a legii, anul trecut, politistii au luat masuri urgente de protectie pentru mai bine de 1. 300 de victime ale violentei domestice. Aceste ordine provizorii sunt valabile cinci zile, iar pentru a fi prelungite pana la sase luni, victimele trebuie sa se adreseze instantei. in aceeasi perioada, .

Politistii ieseni cauta o fata in varsta de 13 ani, data disparuta in urma cu o saptamana

Politistii ieseni cauta o minora in varsta de 13 ani din municipiul Iasi, care a plecat voluntar de la domiciliul bunicii in data de 7 februarie si nu a mai revenit. La data de 7 februarie a. c.

Nicoleta Luciu, o copilarie nefericita. De ce a fost batuta de parinti: Alcoolul este o problema

Nicoleta Luciu a ramas una dintre cele mai indragite vedete de la noi. Si chiar daca a decis sa-si urmeze sotul la Miercurea Ciuc si sa se retraga din lumina reflectoarelor, vedeta a ramas in memoria fanilor, care doresc sa stie ce se intampla tot timpul cu ea. Nicoleta Luciu, o copilarie nefericita Desi astazi, .

Poezia compusa de Flick pentru Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit

La cateva zile dupa ce Daniela Crudu a fost batuta crunt de iubit, Flick, poetul plin de umor de la Radio Zu, a compus o poezie.

Total neasteptat! Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit

Scandalul momentului, cel dintre Daniela Crudu si iubitul croat, care s-a lasat si cu un episod de bataie pentru fosta asistenta TV, a ajuns si la urechile prezentatorului TV, pe nume Mircea Badea, care a comentat, in stilu-i caracteristic, faptele. Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit Mircea .

Ce face tatal Danielei Crudu, de cand fiica lui a fost batuta. Gestul cutremurator a fost vazut de toti vecinii

Daniela Crudu a trecut prin clipe de cosmar, duminica, atunci cand barbatul cu care isi dorea familie si copil a batut-o cu bestialitate. Fosta asistenta TV are nevoie acum de ingrijiri medicale, iar in prezent se afla in locuinta tatalui ei care are grija de ea. Ce face tatal Danielei Crudu, de cand fiica lui .

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )