Libnet.ro
UNICEF

21:45

Denisa are 15 ani si e insarcinata. Sambata, iubitul ei Gabriel a scos-o in curte si a inceput sa o biciuiasca, apoi sa stea in genunchi - De la ce a pornit tot

Antena3 Antena3,
Denisa are 15 ani si e insarcinata. Sambata, iubitul ei Gabriel a scos-o in curte si a inceput sa o biciuiasca, apoi sa stea in genunchi - De la ce a pornit tot

O minora insarcinata a fost batuta cu biciul de iubitul ei, din cauza geloziei barbatului. Cazul cumplit s-a petrecut in comuna Horodnicu de Sus, din judetul Suceava. continuă pe Antena3

VIDEO Adolescenta de 15 ani insarcinata in cinci luni, biciuita cu salbaticie de concubin. Scena revoltatoare a fost filmata de mama fetei

Fapta s-a petrecut la mijlocul lunii ianuarie, in comuna Horodnicu de Sus, din judetul Suceava. in imaginile filmate de mama adolescentei se vede cum tanarul o loveste cu biciul pe fata, o pune sa stea in genunchi si ii cere sa puna mana pe jar incins. Politia a demarat o ancheta in acest caz.

Minora de 15 ani din Suceava, batuta cu biciul de concubin. Ce s-a intamplat apoi cu fata insarcinata

Pe langa peisajul care se schimba la fiecare 90 de kilometriasta e Romania. O minora de 15 ani, insarcinata, din Suceava, a fost batuta cu biciul de concubin. Scenele au fost filmate, iar imaginile au aparut pe YouTube. Politia a deschis un dosar penal. Minora de 15 ani din Suceava, batuta cu biciul de fostul .

O fata insarcinata, in varsta de 15 ani, a fost batuta cu biciul de sotul ei, chiar in curtea casei. Momentul a fost filmat chiar de mama minorei (VIDEO)

Scene de nedescris suprinse in comuna Horodnicu de Sus din Suceava! O tanara de 15 ani, insarcinata, a fost filmata chiar de mama ei in timp ce sotul, un tanar de 19 ani, o batea cu bestialitate chiar in cu.

Ce spune Elena Gheorghe despre sotul ei, dupa 15 ani de relatie: Mi-a fost greu

Elena Gheorghe are o relatie de 15 ani cu sotul ei. Cum au trecut impreuna peste toate greutatile si cum au ramas impreuna dupa atatia ani? Ce spune cunoscuta cantareata despre tatal copiilor ei? Elena Gheorghe, despre relatia de 15 ani cu sotul ei Aflata in direct la Neatza cu Razvan si Dani, Elena Gheorghe .

Copilul care fuma 40 de tigari pe zi, total schimbat. Astazi are 12 ani si abia il mai recunosti

Fumatul a devenit un viciu impartasit deja de o cifra mare de oameni din intreaga lumea. Cazul care socheaza si acum este cel al unui copil care fuma 40 de tigari zilnic. Ce s-a intamplat cu acesta si cum arata la 12 ani? Copilul care fuma 40 de tigari pe zi s-a schimbat total in .

Matteo Salvini, la un pas de proces pentru sechestrare ilegala a unor imigranti pe mare: Risca 15 ani de inchisoare

Miercuri este o zi cruciala in politica italiana, in conditiile in care liderul partidului de dreapta Liga, Matteo Salvini, se confrunta cu un vot cu mare greutate in Senat. Salvini - care conduce confortabil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )