Libnet.ro
UNICEF

05:45

FBI a platit peste un milion de dolari pentru deblocarea unui iPhone

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FBI a platit peste un milion de dolari pentru deblocarea unui iPhone

Politia federala americana FBI a platit peste un milion de dolari unor hackeri pentru a debloca iPhone-ul unuia dintre autorii atentatului de la San Bernardino California), a afirmat joi directorul FBI, James Comey, citat de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

FBI a platit hackerilor peste un milion de dolari pentru deblocarea unui iPhone

Directorul FBI, James Comey a declarat, joi, ca pentru a debloca iPhone-ul unuia dintre autorii atentatului de la San Bernardino California) politia federala americana FBI a platit peste un milion de dolari unor.

Senzatii tari pentru clientii unui mall din China: Patronii au montat un topogan in mijlocul complexului (VIDEO)

Senzatii tari pentru clientii unui mall din China. Patronii complexului s-au gandit la o alternativa rapida de coborare si au montat un topogan in mijlocul complexului. Structura de peste 60 de.

Surse: Volkswagen pregateste zece miliarde dolari pentru procesele din SUA

Volkswagen AG VW) a acceptat sa puna deoparte cel putin zece miliarde de dolari pentru rezolvarea plangerilor civile din SUA, au declarat, pentru Bloomberg, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, conform Agerpres.

Volkswagen aloca zece miliarde de dolari pentru procesele din SUA

Volkswagen AG a acceptat sa aloce cel putin zece miliarde de dolari pentru a rezolva plangerile civile din SUA si procesele cu proprietarii vehiculelor diesel echipate sa treaca de controlul poluarii, au declarat, pentru Bloomberg, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Caixabank ofera un miliard de dolari pentru preluarea integrala a BPI Portugalia

Caixabank SA, a treia banca majora din Spania, ofera 908 milioane de euro un miliard de dolari) pentru preluarea restului de 56% din actiunile bancii portugheze Banco BPI SA, dupa ce, duminica, nu a reusit sa ajunga la un acord privind participatiile detinute in grupul portughez pe piata din Angola.

Doi tineri britanici au fost condamnati la inchisoare pe viata pentru pregatirea unui atentat

Doi britanici de 21 si 22 de ani au fost condamnati vineri la inchisoare pe viata pentru pregatirea unui atentat impotriva politistilor si soldatilor la Londra, in 2014, relateaza AFP, preluata de Agerpres. Tarik Hassane, student la medicina in Sudan, care a pledat vinovat in februarie, si Suhaib Majeed, student la fizica prezentat ca mana sa dreapta, au primit o pedeapsa minima de cel putin 20 de ani, a precizat judecatorul londonez Alan Wilkie, care a anuntat verdictele. Este socant, tragic si deplorabil ca voi, doi tineri britanici, educati in sistemul scolar din Regatul Unit, urmand cursuri la universitate, puteti fi atat de influentati de versiunea sanguinara a Islamului, specifica gruparii Stat Islamic, incat ati decis sa intoarceti armele impotriva concetatenilor si a celor a caror misiune este de a-i proteja pe strazile propriului vostru oras, a deplans judecatorul.

APIA a platit peste 293 milioane euro subventii pentru schemele din sectorul vegetal

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a efectuat plati aferente Campaniei 2015, pentru schemele din sectorul vegetal, in suma totala de 293,27 milioane euro pentru un num ar de 686. 337 beneficiari, potrivit unui comunicat emis vineri.

Guvernul da mai multi bani pentru deblocarea lucrarilor la centura Capitalei

Guvernul a stabilit, miercuri, indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea si protectia versantilor de pe DN7A, incercand sa deblocheze lucrarile la centura Bucurestiului, atat in zona de nord-est, cat si in zona de nord-vest, printr-o alocare de 14,1 milioane de lei pentru exproprieri, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu, intr-un briefing, la Palatul Victoria, scrie Agerpres. Guvernul a stabilit astazi, tot prin Hotarare de Guvern, cateva decizii legate de infrastructura. Avem asadar prin Hotarare de Guvern stabiliti indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea si protectia versantilor de pe DN7A. E vorba de un proiect cu o investitie de 125 de milioane de lei, demarat in 2008, insa in 2012 a fost oprit ca urmare a rezilierii contractului cu constructorul. Raman in executare lucrari de 66 de milioane de lei, pe care le pornim din nou anul acesta, in urma acestei Hotarari de Guvern. incercam de altfel sa si deblocam lucrarile la centura Bucurestiului, atat in zona de nord-est, cat si in zona de nord-vest, printr-o alocare de 14,1 milioane de lei pentru exproprieri. ) E vorba de elementele care incearca sa faca legatura intre cele trei autostrazi pe care le avem si care pornesc din zona centurii Capitalei, a spus Dan Suciu.

Lufthansa si Amadeus colaboreaza pentru implementarea unui sistem de control stabil

Lufthansa Group a semnat un contract cadru major cu Amadeus, ce vizeaza asigurarea unui control stabil si sigur al procesului de incarcare, potrivit unui comunicat remis redactiei de catre companie.

MFP va negocia cu BEI pentru contractarea unui imprumut de 300 de milioane de euro

Ministerul Finantelor Publice va negocia cu Banca Europeana de Investitii BEI) acordarea unui contract de finantare in valoare de 300 de milioane de euro pentru acoperirea partiala a contributiei bugetului de stat pentru investitiile de mediu cuprinse in axele 3,4 si 5 din cadrul Programului Operational Infrastructura Mare, potrivit unui comunicat al Guvernului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )