Libnet.ro
UNICEF

01:05

APIA a platit peste 293 milioane euro subventii pentru schemele din sectorul vegetal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
APIA a platit peste 293 milioane euro subventii pentru schemele din sectorul vegetal

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a efectuat plati aferente Campaniei 2015, pentru schemele din sectorul vegetal, in suma totala de 293,27 milioane euro pentru un num ar de 686. 337 beneficiari, potrivit unui comunicat emis vineri. continuă pe Ziarul Bursa

FBI a platit peste un milion de dolari pentru deblocarea unui iPhone

Politia federala americana FBI a platit peste un milion de dolari unor hackeri pentru a debloca iPhone-ul unuia dintre autorii atentatului de la San Bernardino California), a afirmat joi directorul FBI, James Comey, citat de AFP.

Beneficiile nebanuite ale veninului de albine. De ce ajunge un kilogram in stare pura sa coste peste 2 milioane de euro

Temut de multi oameni pentru durerea intensa pe care o provoaca, extrem de periculos pentru cei alergici, pe care ii poate ucide prin soc anafilactic, veninul de albine este folosit pentru realizarea unei game largi de medicamente.

25 de milioane de euro, cheltuiti pentru un aeroport cu o singura pista. CJ Brasov: Mai avem nevoie de 40-50 de milioane de euro pentru a-l finaliza

Pentru realizarea Aeroportului International Brasov-Ghimbav, Consiliul Judetean Brasov a cheltuit 24,7 milioane de euro in decursul a zece ani. Acum, are doar pista si teren imprejmuit, iar.

FBI a platit hackerilor peste un milion de dolari pentru deblocarea unui iPhone

Directorul FBI, James Comey a declarat, joi, ca pentru a debloca iPhone-ul unuia dintre autorii atentatului de la San Bernardino California) politia federala americana FBI a platit peste un milion de dolari unor.

Seminar la ADR pentru dezvoltarea patromoniului cultural si natural. 53 milioane euro, puse la bataie

ADR Sud Muntenia beneficiaza de o alocare financiara de 53 milioane de euro, fonduri nerambursabile, pentru dezvoltarea patrimoniului natural si cultural si a infrastructurii urbane.

Cel mai bogat candidat la Primaria Bistrita invarte afaceri de 5,5 milioane de euro

In cursa pentru Primaria Bistrita s-au anuntat nu mai putin de 9 candidati, pe listele diferitelor formatiuni politice. De departe, insa, cel mai bogat este Petru Sigartau, care candideaza pe listele PNTCD. Acesta invarte afaceri de 5,5 milioane de euro, conducand din 1992 compania Comsig.

Operatiunea Helios, rezultate partiale: Amenzi de peste doua milioane de lei si confiscarea a 15.5 tone de legume-fructe si 3.6 tone de bauturi

In primele zile de la lansarea operatiunii Helios, Directia Generala Antifrauda Fiscala a aplicat sanctiuni constand in amenzi si confiscari in valoare de 2,1 milioane de lei. Au fost confiscate 15. 5 tone de legume-fructe si 3. 6 tone de bauturi alcoolice. Operatiunea Helios a vizat combaterea evaziunea fiscala din perioada sarbatorilor. Verificarile inspectorilor antifrauda au inclus intreg lantul economic.

Regele asfaltului, urmarit penal intr-un dosar cu prejudiciu de peste 13 milioane de lei

Regele asfaltului, Nelu Iordache, va fi urmarit penal in stare de libertate, intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala in care prejudiciul estimat depaseste suma de 13 milioane de.

Piedone: Am strans peste 4.100 de semnaturi pentru candidatura la Primaria Sectorului 4

Primarul suspendat al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, nu renunta la candidatura sa pentru inca un mandat de primar. El a scris, pe pagina sa de Facebook, ca a strans peste 4. 100 de semnaturi pentru candidatura sa si ca spera sa nu mai fie contestate.

Ludovic Orban i-a cerut unui om de afaceri 50.000 euro cash pentru Sorin Oancea, actionar la B1TV, si Cozmin Gusa, actionar la Realitatea TV. Reactia liberalului

Principalul actionar al trustului Realitatea Cozmin Gusa, cat si directorul general al B1 Tv, Sorin Oancea, au fost audiati, marti, la DNA, in dosarul lui Ludovic Orban. Oancea a declarat, pentru Rl, ca Orban i-ar fi spus omului de afaceri ca are nevoie de bani cash ca sa-mi dea si mie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )