Libnet.ro
UNICEF

11:16

Fed Cup, Romania - Spania: Declaratii Simona Halep si Irina Begu

Online Sport Online Sport,
Fed Cup, Romania - Spania: Declaratii Simona Halep si Irina Begu

Principalele jucatoare ale echipei de Cupa Fed a Romaniei, Simona Halep si Irina Begu, au vorbit la Galati despre meciul de sambata si duminica pe care il vor juca impotriva Spaniei. continuă pe Online Sport

Halep si Begu muta Australian Open la Galati. Totul despre Fed Cup Romania - Spania

Echipa de Fed Cup a Romaniei, cu Simona Halep si Irina-Camelia Begu la fileu, lupta impotriva Spaniei, la Galati, pentru calificarea in play-off-ul Grupei Mondiale. Partidele vor fi la fel de importanta ca un turneu preliminar al Cupei Mondiale de fotbal.

Fed Cup. Romania-Spania.Simona Halep: Avem o echipa puternica. Muguruza: Suntem nelinistite

Componentele echipelor Romaniei si Spaniei de Fed Cup au sustinut miercuri doua conferinte de presa, inaintea confruntarii de vineri, de la Galati.

Fed Cup, Romania - Spania: Ibericele au inaugurat suprafata de joc

Echipa Spaniei a testat in premiera suprafata de joc pe care se va juca meciul de Fed Cup contra Romaniei, pe terenul de la Galati.

Fed Cup, Romania - Spania: Ibericele au inaugurat suprafata de joc

Echipa Spaniei a testat in premiera suprafata de joc pe care se va juca meciul de Fed Cup contra Romaniei, pe terenul de la Galati.

Simona Halep si Irina Begu au efectuat primele antrenamente inainte de meciurile Romania - Spania, din FedCup

Simona Halep si Irina Begu au sustinut primele antrenamente in vederea confruntarii Romania - Spania, din cadrul celei de-a doua Grupe Mondiale de la FedCup.

Halep si Begu ajung, marti, la Galati, pentru meciul de Fed Cup

Simona Halep si Irina-Camelia Begu, cele doua jucatoare de tenis la simplu din reprezentativa Romaniei, ajung la Galati, marti, pentru meciul de Fed Cup cu Spania.

Fed Cup - Simona Halep, despre duelul cu Spania: Vor fi meciuri dificile cu Muguruza. E diferit in echipa, pentru ca joci pentru tara

Romania va intalni Spania pe 7 si 8 februarie) in primul tur din Grupa Mondiala II a Fed Cup. Meciul a fost prefatat de Simona Halep: Spania are jucatoare bune, cu experienta, vor fi partide dificile cu Muguruza. Este diferit in echipa, pentru ca joci pentru tara.

Fed Cup: Simona Halep s-a antrenat la Galati (video)

Simona Halep a ajuns marti la Galati, orasul care gazduieste sambata si duminica intalnirea de Fed Cup dintre Romania si Spania. Iata ce a declarat, precum si imagini video de la pregatirea ei.

FOTO Simona Halep, la Fed Cup: Sper sa joc cel mai bun meci al meu. il asteptam cu mare drag pe domnul presedinte

A inceput numaratoarea inversa pana la partida Romania - Spania, din turul intai al Grupei Mondiale II a Cupei Federatiei Fed Cup). Meciurile se vor disputa pe 7 si 8 februarie, pe patinoarul artificial din Galati. Pana atunci, tenismenele, in frunte cu Simona Halep, se antreneaza de zor si spera sa castige pentru tara.

Klaus Iohannis, asteptat de Simona Halep la meciul din Fed Cup: Sper sa se bucure de noi

Simona Halep a declarat, miercuri, la Galati, intr-o conferinta de presa, ca va avea si mai multe emotii la meciul cu Spania din Fed Cup, avand in vedere ca presedintele Klaus Iohannis va fi in tribune,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )