Libnet.ro
UNICEF

16:15

Halep si Begu muta Australian Open la Galati. Totul despre Fed Cup Romania - Spania

România Liberă România Liberă,
Halep si Begu muta Australian Open la Galati. Totul despre Fed Cup Romania - Spania

Echipa de Fed Cup a Romaniei, cu Simona Halep si Irina-Camelia Begu la fileu, lupta impotriva Spaniei, la Galati, pentru calificarea in play-off-ul Grupei Mondiale. Partidele vor fi la fel de importanta ca un turneu preliminar al Cupei Mondiale de fotbal. continuă pe România Liberă

Virginia Ruzici: Simona Halep incearca sa treaca peste deceptia eliminarii de la Australian Open

La fel ca in 2014, Simona Halep nu a putut depasi faza sferturilor de la Australian Open. Desi a incercat sa minimalizeze durerea infrangerii, eliminarea a afectat-o destul de mult pe Simona. Incearca sa treaca peste mica deceptie de la Australian Open, a precizat Virginia Ruzici, managerul numarului trei din clasamentul WTA. In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

Virginia Ruzici: Simona Halep e usor deceptionata dupa Australian Open

Managerul Simonei Halep a vorbit despre confruntarea dintre Romania si Spania contand pentru FedCup si a dezvaluit ca tenismena noastra a fost dezamagita dupa meciul pierdut cu Ekaterina Makarova, in sferturile Australian Open.

Virginia Ruzici: Simona Halep incearca sa uite mica deceptie de la Australian Open

La finalul acestei saptamani Romania va intalni Spania pe teren propriu in Grupa Mondiala II a FedCup, iar Simona Halep este principala speranta a noastra pentru obtinerea victoriei. Halep vine dupa sfertul de finala jucat la Australian Open, iar managerul Virginia Ruzici este de parere ca pana sambata, la ora primului meci, a treia jucatoare a lumii va fi pregatita fizic si mental.

Marius Copil, locul 160 ATP. Ascensiune impresionanta in clasament, dupa Australian Open 2015

Marius Copil a avut o ascensiune impresionanta in clasamentul ATP, dupa evolutia sa la Australian Open 2015. Romanul a urcat 34 de locuri, pana pe pozitia 160.

Halep si Begu ajung, marti, la Galati, pentru meciul de Fed Cup

Simona Halep si Irina-Camelia Begu, cele doua jucatoare de tenis la simplu din reprezentativa Romaniei, ajung la Galati, marti, pentru meciul de Fed Cup cu Spania.

Fed Cup: Simona Halep s-a antrenat la Galati (video)

Simona Halep a ajuns marti la Galati, orasul care gazduieste sambata si duminica intalnirea de Fed Cup dintre Romania si Spania. Iata ce a declarat, precum si imagini video de la pregatirea ei.

Adevarul Live, de la ora 12.00. Totul despre Eurovision 2015, cu Liana Stanciu

Romania isi incearca norocul si la Eurovision 2015. inscrierile pentru Selectia Nationala sunt aproape de final, insa abia pe 8 martie vom afla numele reprezentantului nostru. Liana Stanciu, sefa delegatiei Romaniei la Eurovision 2015, vine la Adevarul Live de la ora 12. 00, ne va da toate detaliile despre editia din acest an si ne va vorbi despre sansele pe care le are tara noastra la marele trofeu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )