Libnet.ro
UNICEF

05:00

Fed Cup: Simona Halep a invins-o pe Bojana Jovanovski. Romania conduce Serbia cu 2-0

Hotnews Hotnews,
 Fed Cup: Simona Halep a invins-o pe Bojana Jovanovski. Romania conduce Serbia cu 2-0

Simona Halep, locul 5 WTA, a invins-o pe Bojana Jovanovski, numarul 39 WTA, scor 6-2, 6-4, astfel ca Romania conduce Serbia cu scorul de 2-0 in intalnirea contand pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Fed Cup: Simona Halep a invins-o pe Bojana Jovanovski, Romania conduce Serbia cu 2-0

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA, a invins-o pe Bojana Jovanovski, numarul 39 WTA, scor 6-2, 6-4, transmite Mediafax. Romania conduce Serbia cu scorul de 2-0, in intalnirea contand pentru play-off-ul celei .

UPDATE Fed Cup: Simona Halep, invinsa de Ana Ivanovici. Romania conduce Serbia cu 2-1

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA, a fost invinsa de Ana Ivanovici 12 WTA), scor 6-3, 7-6 7/2), astfel ca Romania conduce Serbia cu scorul de 2-1 in intalnirea contand pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup, informeaza Mediafax.

UPDATE Fed Cup: Sorana Cirstea a invins-o pe Bojana Jovanovski. Romania a acces in a doua Grupa Mondiala

Echipa Romaniei si-a asigurat accederea in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup, dupa ce conduce Serbia, scor 3-1, in urma victoriei obtinuta de Sorana Cirstea, scor 6-3, 6-7 7), 6-3, in meciul cu Bojana Jovanovski, informeaza Mediafax. In primul meci de duminica, Simona Halep locul 5 WTA) a trecut de Bojana Jovanovski, numarul 39 WTA, scor 6-2, 6-4, iar apoi a fost invinsa de Ana Ivanovici 12 WTA), scor 6-3, 7-6 7/2).

Fed Cup: Simona Halep, invinsa de Ana Ivanovici. Romania - Serbia, scor 2-1

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA, a fost invinsa de Ana Ivanovici 12 WTA), scor 6-3, 7-6 7/2). Romania conduce Serbia cu scorul de 2-1, in intalnirea contand pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondi.

UPDATE Fed Cup: Romania a acces in a doua Grupa Mondiala, dupa ce a invins Serbia cu scorul de 4-1

Echipa Romaniei a invins Serbia cu scorul de 4-1, dupa ce jucatoarele Jovana Jaksici si Nina Stojanovici au abandonat, duminica, in intalnirea cu perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu, in play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup, anunta Mediafax. Romania isi asigurase accederea in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup inaintea acestui meci de dublu, in urma victoriei obtinuta de Sorana Cirstea, scor 6-3, 6-7 7), 6-3, in fata Bojanei Jovanovski.

Fed Cup: Prima victorie si pentru Halep. Romania conduce Serbia cu 2-0. Tot Simona poate decide calificarea

Romania conduce Serbia cu 2-0 in play-off si e la o singura victorie de calificarea in grupa Mondiala II a Fed Cup. Simona Halep s-a impus in doua seturi in fata Bojanei Jovanovski, intr-un meci intins pe doua zile. Constanteanca va mai juca duminica si impotriva Anei Ivanovici, intr-o partida care poate fi decisiva.

Victorie pentru Simona Halep

Simona Halep a invins-o pe Bojana Jovanovski in doua seturi, 6-2, 6-4 si a adus inca un punct Romaniei care conduce Serbia cu 2-0, in intalnirea contand pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup.

Debut cu dreptul la Fed Cup

Sorana Carstea a invins-o cu 3-6, 6-1, 6-2 pe Ana Ivanovici in primul meci disputat de Romania contra Serbiei la Fed Cup. intalnirea dintre cele doua a durat o ora si 46 de minute. Pentru Sorana a fost prima victorie obtinuta in companiei Anei Ivanovici. in celelalte doua partide, s-a impus Ivanovici.

Fed Cup: Romania-Serbia 2-1. Simona Halep a pierdut in fata Anei Ivanovici. Sorana Cirstea poate aduce punctul castigator pentru tricolore

Oboseala acumulata dupa partida cu Bojana Jovanovski si-a spus cuvantul in cazul Simonei Halep, care n-a reusit sa-i tina piept Anei Ivanovici nr. 12 mondial) si a pierdut in doua seturi, scor 3-6, 6-7, scorul general devenind 2-1 pentru Romania in fata Serbiei.

VICTORIE, Sorana Cirstea: Romania s-a calificat in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup

Echipa Romaniei de tenis si-a asigurat calificarea in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup, in contextul in care conducem Serbia cu scorul de 3-1, in urma victoriei obtinuta de Sorana Cirstea, scor 6-3, 6-7 7), 6-3, in meciul cu Bojana Jovanovski.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )