Libnet.ro
UNICEF

14:45

Victorie pentru Simona Halep

România Liberă România Liberă,
Victorie pentru Simona Halep

Simona Halep a invins-o pe Bojana Jovanovski in doua seturi, 6-2, 6-4 si a adus inca un punct Romaniei care conduce Serbia cu 2-0, in intalnirea contand pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup. continuă pe România Liberă

Fed Cup: Simona Halep, invinsa de Ana Ivanovici. Romania - Serbia, scor 2-1

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA, a fost invinsa de Ana Ivanovici 12 WTA), scor 6-3, 7-6 7/2). Romania conduce Serbia cu scorul de 2-1, in intalnirea contand pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondi.

Fed Cup: Simona Halep a invins-o pe Bojana Jovanovski. Romania conduce Serbia cu 2-0

Simona Halep, locul 5 WTA, a invins-o pe Bojana Jovanovski, numarul 39 WTA, scor 6-2, 6-4, astfel ca Romania conduce Serbia cu scorul de 2-0 in intalnirea contand pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup, scrie Mediafax.

UPDATE Fed Cup: Simona Halep, invinsa de Ana Ivanovici. Romania conduce Serbia cu 2-1

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA, a fost invinsa de Ana Ivanovici 12 WTA), scor 6-3, 7-6 7/2), astfel ca Romania conduce Serbia cu scorul de 2-1 in intalnirea contand pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup, informeaza Mediafax.

Fed Cup: Simona Halep a invins-o pe Bojana Jovanovski, Romania conduce Serbia cu 2-0

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA, a invins-o pe Bojana Jovanovski, numarul 39 WTA, scor 6-2, 6-4, transmite Mediafax. Romania conduce Serbia cu scorul de 2-0, in intalnirea contand pentru play-off-ul celei .

Simona Halep a primit premiul Fed Cup Heart Award

Jucatoarea de tenis Simona Halep a primit Fed Cup Heart Award, premiu pentru dedicare si spirit de echipa.

Jucatoarea Simona Halep a primit Fed Cup Heart Award, premiu pentru dedicare si spirit de echipa

Romanca Simona Halep a primit, vineri, premiul Fed Cup Heart Award pentru zona Euro-africana a Grupei I. Premiul, in valoare de 1. 000 de dolari, i-a fost inmanat romancei de catre presedintele ITF, Francesco.

Simona Halep a castigat Fed Cup Heart Award 2014

Tenismena Simona Halep a castigat premiul Fed Cup Heart Award 2014 pentru zona Europa/Africa a Cupei Federatiei, a anuntat Federatia Internationala de Tenis ITF). Cea mai buna jucatoare romana de tenis a.

Simona Halep: Am plans cand mi s-a cantat imnul la juniori

Simona Halep a discutat, joi - intr-o conferinta de presa, despre partida cu Serbia din Fed Cup din acest weekend). Printre altele, locul 5 din ierarhia WTA a vorbit si despre ceea ce inseamna sa joci pentru culorile tarii. Intonarea imnului imi va da incredere, iar cand eram la juniori si mi s-a cantat am plans, pentru ca eu sunt o fire mai sensibila.

NUMAI DE BINE: Simona Halep, inger si demon

Inspiratie, mandrie nationala, traditie, demnitate si evolutie. Subiecte imbinate perfect chiar de invitatul nostru special - Simona Halep. O campioana la numai 23 de ani, care ne invata in.

Simona Halep, castigatoarea unui premiu de prestigiu din tenis, acordat la Fed Cup

Simona Halep, cel mai bine clasata jucatoare romanca in ierarhia mondiala a tenisului feminin, a castigat Fed Cup Heart Award 2014.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )