Libnet.ro
UNICEF

20:00

Federatia din SUA vrea sa organizeze o Cupa Mondiala a echipelor necalificate la turneul final din Rusia/ Romania nu este pe lista

Hotnews Hotnews,
 Federatia din SUA vrea sa organizeze o Cupa Mondiala a echipelor necalificate la turneul final din Rusia/ Romania nu este pe lista

Federatia de fotbal in SUA si compania de marketing care se ocupa de soccer-ul american, Soccer United Marketing, studiaza posibilitatea de a organiza o Cupa Mondiala la care sa participe cele mai puternice echipe care nu au obtinut calificarea la turneul final din Rusia, din 2018, informeaza Sports Illustrated. Romania nu este pe lista echipelor care ar putea fi invitate la aceasta competitie, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Cupa Mondiala de rugby revine in Europa

Franta a primit, miercuri, dreptul de organizare pentru Cupa Mondiala de rugby din anul 2023.

Ultima necunoscuta in calificarile pentru Cupa Mondiala

Australia a devenit, miercuri, a 31-a echipa calificata la Cupa Mondiala din 2018.

Selectionerul Suediei a facut curat in vestiar dupa calificarea la Cupa Mondiala (FOTO)

Antrenorul echipei nationale de fotbal a Suediei, Janne Andersson, a fost surprins in timp ce facea curat in vestiare, dupa calificarea la Cupa Mondiala. Andersson s-a bucurat cat s-a bucurat,.

Croatia s-a calificat la Cupa Mondiala din Rusia

Reprezentativa Croatiei s-a calificat la Cupa Mondiala din Rusia, dupa ce a incheiat la egalitate, scor 0-0, duminica, in deplasare, cu nationala Greciei, in mansa secunda a barajului. Croatii s-au calificat dupa ce s-au impus in tur, scor 4-1, anunta News. ro. Croatia va participa pentru a patra oara consecutiv la un turneu final, dupa CM-2014, Euro-2012 si Euro-2016.

ATAC ARMAT intr-o scoala din SUA: Cel putin 5 VICTIME (VIDEO)

Atac armat la o scoala din California, din SUA! Conform primelor informatii oferite de presa locala, cel putin 3 morti, printre care si atacatorul, au fost gasiti la fata locului. in plus, alti doi.

Ultimele patru necunoscute la Cupa Mondiala

Pana la ora redactarii acestor randuri se cunosc 28 dintre cele 32 de echipe calificate la Cupa Mondiale.

Se da ultimul loc: la noapte vom afla numele ultimei echipe care va ajunge la Cupa Mondiala din Rusia

In acest moment, 31 din 32 de formatii au fost stabilite. in noaptea de miercuri spre joi, de la ora 04. 15, se va disputa returul ultimului baraj intercontinental.

Franta va gazdui Cupa Mondiala de rugby din 2023

Franta va gazdui turneul final al Cupei Mondiale de rugby din 2023, au decis, miercuri, prin vot, federatiile nationale si confederatiile membre ale World Rugby, organismul international suprem in sportul cu balonul oval, scriu agentiile internationale de presa.

Componenta urnelor la tragerea la sorti pentru Cupa Mondiala

FIFA a anuntat componenta urnelor pentru tragerea la sorti a grupelor la turneul final al Cupei Mondiale din Rusia. Aceasta va avea loc pe 1 decembrie la Sankt Petersburg.

Prabusirea unui colos: motivele pentru care fotbalul italian a ratat calificarea la Cupa Mondiala din Rusia

Candva o forta in lumea sportului-rege, Italia a ajuns in cel mai dureros moment din ultimii 60 de ani. Exista insa explicatii pentru aceasta cadere.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2125 seconds )