Libnet.ro
UNICEF

01:05

Felix Banila, procuror-sef DIICOT, informatii de ultima ora despre cazul Caracal: Sotia lui Dinca, cercetata pentru complicitate la omor

Antena3 Antena3,
Felix Banila, procuror-sef DIICOT, informatii de ultima ora despre cazul Caracal: Sotia lui Dinca, cercetata pentru complicitate la omor

Felix Banila, procuror-sef DIICOT, face noi declaratii despre tragedia de la Caracal. continuă pe Antena3

Felix Banila, procuror-sef DIICOT, informatii de ultima ora despre cazul Caracal: in curtea lui Dinca au mai fost gasite si alte fragmente osoase, intr-o groapa

Felix Banila, procuror-sef DIICOT, face noi declaratii despre tragedia de la Caracal. Seful DIICOT prezinta cronologic evolutia acestui caz, incepand cu luna aprilie, cand autoritatile au.

Raed Arafat, mesaj de ultima ora despre masurile urgente pentru imbunatatirea sistemului 112

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat dr. Raed Arafat,a vorbit vineri, intr-o conferinta de presa, despre masurile urgente pentru imbunatatirea sistemului apelurilor de urgenta 112.

Raed Arafat, mesaj de ultima ora despre 112

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat dr. Raed Arafat, a prezentat, vineri, intr-o conferinta de presa care sunt masurile luate pentru imbunatatirea sistemului apelurilor de ur.

Mihai Fifor, precizari de ultima ora despre iesirea de la guvernare: Plecam maine daca trece o motiune de cenzura (FOTO)

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, scrie intr-o postare pe Facebook ca PSD nu se agata de guvernare si ca va parasi guvernarea daca ar trece motiunea de cenzura impotriva Guvernului Viorica Dancila, i.

ANSVSA, precizari de ultima ora despre pesta porcina! Aproape 450.000 de animale au fost sacrificate. Numarul focarelor a explodat

Pesta Porcina Africana PPA) este prezenta in 316 de localitati din 25 de judete, cu un numar de 1108 de focare,anunta ANSVSA. in total au fost eliminati 449. 452 de porci afectati de boala.

Felix Banila (DIICOT): Sotia lui Gheorghe Dinca, anchetata pentru complicitate la omor. Un cont bancar si patru autoturisme ale inculpatului au fost indisponibilizate. Acelasi mod de operare si la Luiza, si la Alexandra (VIDEO)

Felix Banila, procurorul-sef al DIICOT, a precizat, vineri, ca urmarirea penala fata de Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiilor din Caracal, s-a extins sub aspectul savarsirii.

Felix Banila: S-a dispus extinderea urmaririi penale in rem pentru sotia lui Gheorghe Dinca

Procurorul sef al DIICOT, Felix Banila, a declarat vineri ca pe 23 august s-a dispus extinderea urma.

Premierul Viorica Dancila, anunt de ultima ora

Premierul Viorica Dancila va face in aceasta seara, la ora 20. 30, o declaratie de presa. Viorica Dancila va fi in direct la Antena 3. Puteti urmari Antena 3 si LIVE pe ANTENA3.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )